ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ επίθεση στην δημοτική υπάλληλο στο Αγρίνιο και η παλαβομάρα (τους)

Η επίθεση στην δημοτική υπάλληλο στο Αγρίνιο και η παλαβομάρα (τους)

Η επίθεση στην δημοτική υπάλληλο στο Αγρίνιο και η παλαβομάρα (τους)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επίθεση που δέχτηκε με κατσαβίδι μια δημοτική υπάλληλος στο Αγρίνιο θα τάραζε όποιον ήταν στην θέση της. Οποιονδήποτε; Όχι, υπάρχουν οι ατρόμητοι σχολιαστές στα δίκτυα και τα σόσιαλ τα μίντια! Αυτοί δεν χαμπαριάζουν!

Έβγαλαν ανακοίνωση οι υπόλοιποι υπάλληλοι για συμπαράσταση, κάποιοι δυσφόρησαν και σε αυτό! Έπρεπε να την “γράψουν” κανονικά την γυναίκα οι συνάδελφοί της, να μην πουν τίποτε, να μην εκφράσουν αλληλεγγύη, διότι κυκλοφορούν πολλοί που τσαντίζονται από κάτι τέτοια.

“Σιγά τι έπαθε” και “έλα μωρέ, δεν ήταν κανονικό το κατσαβίδι” και διάφορα παρόμοια στα πλαίσια της ψυχοπαθολογίας που βλέπουμε τριγύρω μας από τη ώρα που κάποιος ανακάλυψε τα σχόλια και τη… διαδραστικότητα και λουζόμαστε (μέσω αλγόριθμου και Google, μάλιστα!) τα κολλήματα ή μάλλον τις παλαβομάρες του καθενός.

Άλλον τον πειράζει γιατί κλαδεύονται τα δέντρα, άλλος το παίζει οικολόγος… αντισπισιστής (ω, ναι!) που πιστεύει ότι τα δέντρα πονάνε και δεν πρέπει να τα πειράζουμε. Κι ας λένε ότι θέλουν γεωπόνοι, φυτολόγοι κλπ. Όλοι έχουν κι από μία άποψη, τα έχει εξηγήσει ο Κλιντ Ίστγουντ αυτά…

Προσθέστε στα παραπάνω και την ατόφια παλαβομάρα που κυκλοφορεί, για την οποία δεν μπορεί να κάνει τίποτε το Κράτος, καταλαβαίνετε ότι πλέον κινδυνεύουμε όλοι για ένα παρτέρι με λουλούδια ή για μια νεραντζιά!

Και καλά, τους μουρλούς με τα κατσαβίδια κάπως θα τους αποφύγεις. Τους άλλους με την… αποψάρα τους που πρέπει οπωσδήποτε να την μοιραστούν μαζί μας;

Αυτούς τι τους κάνεις, που τους έχουν καταστήσει οι “φίλοι” τους και τα “λάικ” παράγοντες του δημόσιου λόγου και βίου;

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Γκίζας vs Kοτσανά: Ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ εν μέσω προεκλογικής περιόδου έφερε «τρικυμίες» στο Αντίρριο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ