ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΕπίθεση Μπέου σε Αγαπηδάκη για το νερό στον Βόλο: «Λέει ό,τι της κατέβει!»

Επίθεση Μπέου σε Αγαπηδάκη για το νερό στον Βόλο: «Λέει ό,τι της κατέβει!»

Επίθεση Μπέου σε Αγαπηδάκη για το νερό στον Βόλο: «Λέει ό,τι της κατέβει!»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος «επιτέθηκε» στην αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη με αφορμή δηλώσεις που έκανε για την υδροδότηση στον Βόλο.

«Βγήκε η Υφυπουργός κ. Αγαπηδάκη και είπε κάποια πράγματα για τον Βόλο. Για αγάπες καλή είναι. Σε ό,τι αφορά τον Βόλο να μην προτρέχει. Κάθεται σε ένα γραφείο και λέει ότι της κατέβει στο μυαλό και προκαλεί αναστάτωση στους πολίτες. Το τηλέφωνο μου είναι ανοικτό όλο το 24ωρο. Να μην κάνει δηλώσεις χωρίς νόημα… Τρελαίνομαι όταν ακούγονται αηδίες από ανθρώπους που έχουν θέση ευθύνης. Να αφήσει τους λαϊκισμούς. Ήρθε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός. Από πού ενημερώνεται η κ. Αγαπηδάκη. Aγάπησε με, κυρία Αγαπηδάκη. Πήραμε δείγμα από επτά διαφορετικά σημεία. Τα αποτελέσματα θα τα έχουμε σύντομα. Το νερό χλωριώνεται, αλλά δεν είναι πόσιμο. Το είπε σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΜΒ. Προτεραιότητα μας είναι το νερό και το ρεύμα» είπε αρχικά ο κ. Μπέος.

«Καθημερινά ο Δήμος Βόλου έχει ανάγκη από 35.000 κυβικά νερό, αυτή τη στιγμή μετά από πολλές προσπάθειες αντλούμε 23.000 κυβικά. Μας λείπουν 12.000. Οι πηγές σε Μακρινίτσα και Πορταριά, έδιναν πάνω 20.000 κυβικά τη μέρα, εμείς βρήκαμε νερό από ακόμη 3-4 γεωτρήσεις και φθάσαμε τις 22.000. Είναι άδικο να μην μοιραστούν αυτά τα κυβικά σε όλους. Ζητώ τη συνεργασία των πολιτών, τους κατανοώ και έχουν 100% δίκιο. Τι νόημα έχει να πλένουν τα αυτοκίνητα; Περνάω από τα πλυντήρια αυτοκίνητων και είναι γεμάτα. Συνεργαστείτε… Σε 15-20 ημέρες η πόλη θα αστράφτει. Τότε κάντε ότι θέλετε, λίγο υπομονή ακόμα. Όταν είμαστε έτοιμοι για το πόσιμο νερό θα σας ενημερώσω. Θέλω να ευχαριστήσω τους μάχιμους εργαζομένους της ΔΕΥΑΜΒ, τη ΔΕΗ και την Πυροσβεστική. Επίσης ευχαριστώ εταιρείες και επώνυμους φίλους μου επιχειρηματίες. Η διανομή εμφιαλωμένων νερών θα συνεχιστεί για όσους έχουν ανάγκη» πρόσθεσε ο δήμαρχος Βόλου.

«Με πήρε η Γιάννα Αγγελοπούλου, για να στείλει νερό και τροφή. Το πήρα πάνω μου και της είπα ότι ο Βόλος σιγά-σιγά στέκεται στα πόδια του και ότι έφυγε η φορτούνα. Δεν χρειαζόμαστε ούτε νερό, ούτε τροφή, τα χρειάζονται περισσότερο οι κάτοικοι της Καρδίτσας και της Λάρισας. Θα συνεχίζω να είμαι δίπλα στους πολίτες. Από αύριο το πρωί ξεκινά ο καθαρισμός της πόλης. Ξεκινάμε από Νεάπολη και Παλιό Λιμεναρχείο και «κλείνουμε» προς τα μέσα. Ένας φίλος μου επιχειρηματίας θα μου στείλει ένα μηχάνημα από τη Γερμανία που αντλεί τη λάσπη από τα υπόγεια σπιτιών και επιχειρήσεων» συμπλήρωσε ο κ. Μπέος.

Πηγή: e-volos.gr

Νένα Μεντή: Σε μεταμόσχευση μυελού των οστών στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας υποβλήθηκε ο σύντροφός της

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ