ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΕπίθεση με καυστικό υγρό: Παλιός γνώριμος της 25χρονης στο στόχαστρο

Επίθεση με καυστικό υγρό: Παλιός γνώριμος της 25χρονης στο στόχαστρο

Επίθεση με καυστικό υγρό: Παλιός γνώριμος της 25χρονης στο στόχαστρο

Ένα γνώριμο άτομο από το παρελθόν της 25χρονης που δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Κυψέλη έχει μπει στο “στόχαστρο” των διωκτικών αρχών.

Η μυστηριώδης επίθεση που συνέβη στις 11:30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, φαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο στάδιο της εξιχνίασης της. Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση συνομίλησαν με την κοπέλα από την οποία κατάφεραν να πάρουν κάποιες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που της έθεσαν.

Έτσι οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει πλέον στο συμπέρασμα τόσο από τις απαντήσεις τις 25χρονης όσο και από τις έρευνες τους ότι το άτομο που της επιτέθηκε και της έβαλε το πανί με καυστικό υγρό στο πρόσωπο ήταν ένα γνώριμο άτομο της από το παρελθόν της.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν εμπλέκεται με το οικογενειακό της περιβάλλον αλλά ούτε με την εγκυμοσύνη της.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το σενάριο της επίθεσης που είχε προβάλει αρχικά η κοπέλα ότι ο δράστης της επιτέθηκε, ενώ εκείνη έκανε μια βόλτα στην ερημική τοποθεσία στα σύνορα της Άνω Κυψέλης με το Γαλάτσι δεν περιέχει όλη την αλήθεια. Πιστεύουν ότι η νεαρή κοπέλα είχε ραντεβού με τον άνθρωπο που δεν δίστασε να της επιτεθεί με το καυστικό υγρό παρότι είναι έγκυος. Ένα από τα γεγονότα που προβλημάτισαν από την αρχή τους ήταν η ώρα που συνέβη το περιστατικό. Όπως ανέφερε η κοπέλα δέχτηκε την επίθεση 11:30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δυόμιση ώρες αργότερα από την απαγόρευση της κυκλοφορίας που ισχύει στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν παρθεί για τον κορονοϊό.

Πηγή: newsit.gr

Αγρίνιο: Λεία 10.000 ευρώ για τον απατεώνα που προσποιήθηκε τον φαρμακοποιό

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr