ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΕπιτέλους, σταματά η Αστυνομία αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες!

Επιτέλους, σταματά η Αστυνομία αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες!

Επιτέλους, σταματά η Αστυνομία αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες!

Επιτέλους, σταματά η Αστυνομία αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες!

Το περιστατικό χθες στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου, το οποίο επιβεβαιώνει η Αστυνομία ως όχι ιδιαίτερα σημαντικό, για κάποιους έχει ξεχωριστή αξία.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ένα αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς και ο οδηγός του προσήχθη με χειροπέδες στο τμήμα, έχοντας μάλιστα προβάλει αντίσταση λίγο πριν.

Πράγματι, μοιάζει με κάτι αμελητέο για κάποιον αδαή αλλά η ουσία όλη είναι στον λόγο για τον οποίο έγινε η προσαγωγή και μάλιστα μπροστά στα μάτια των συνεπιβατών του.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, λοιπόν, λίγη ώρα μόλις πριν είχε σταθμεύσει παράνομα σε κεντρικό σημείο της πόλης και η Αστυνομία του είχε πάρει τις πινακίδες. Ο ίδιος ήρθε σε αντιπαράθεση, σύμφωνα με μαρτυρίες, με τους αστυνομικούς χωρίς όμως να προβεί σε κάποια παράνομη ενέργεια. Τι έκανε, όμως, στην συνέχεια; Πολύ απλά πήρε το αυτοκίνητό του, όπως ήταν χωρίς πινακίδες, και αποχώρησε προς τον προορισμό του!

Όμως σε αυτή την περίπτωση η Αστυνομία ενήργησε διαφορετικά από ότι συνήθως, διότι απλούστατα έδωσε σήμα, το όχημα ακολουθήθηκε και τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

Γιατί όμως δίνουμε τόση σημασία στο περιστατικό; Διότι η ζωή μας στην πόλη θα ήταν πολύ διαφορετική αν αποφάσιζε να σταματά όλον αυτό τον κόσμο και ντουνιά που κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες, σαφώς στα όρια της παρανομίας κι ακόμη πιο πέρα!

Να είμαστε σοβαροί, τα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, εκείνα με τα σκούρα φιμέ τζάμια που δεν βλέπεις κανέναν στο εσωτερικό(λες και πρόκειται για… διπλωματικό όχημα) και εκείνα που κυκλοφορούν με την μουσική προκλητικά στην διαπασών, πρέπει να ακινητοποιούνται για έλεγχο πάραυτα, αν θέλουμε κάποτε να ζήσουμε σε κανονικές πόλεις.

Τώρα, αν θέλουμε να ζούμε στο… Μπρονξ της δεκαετίας του ’70(γιατί σήμερα έχει αλλάξει) τότε ας αφήσουμε να κυκλοφορεί ο καθένας χωρίς νόμο και κανόνα.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

“Ε, ας έπαιρναν τότε την… Μύκονο οι Καμίνσκι!”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ