ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΕπιτέλους σε ένα ΕΠΑΛ κάποιος θα πληρώσει τα σπασμένα

Επιτέλους σε ένα ΕΠΑΛ κάποιος θα πληρώσει τα σπασμένα

Επιτέλους σε ένα ΕΠΑΛ κάποιος θα πληρώσει τα σπασμένα

Επιτέλους σε ένα ΕΠΑΛ κάποιος θα πληρώσει τα σπασμένα

Έχουν καταστεί γάγγραινα πια οι καταστροφές στα σχολεία και ειδικότερα στα απαξιωμένα ΕΠΑΛ που κάποιοι “προοδευτικοί” φαίνεται να τα έχουν κατατάξει σε μια άλλη κατηγορία, όχι σχολική.

Μετά την συγκλονιστική επιστολή με την οποία ένας εκπαιδευτικός παραιτήθηκε(πρώτος μετά από τόσα που έχουν γίνει!) γιατί του έκαναν μπούλινγκ νεαρά παιδιά ώστε να “του πάρουν τον αέρα”, κυκλοφόρησε και η απάντηση των παιδιών που έλεγε “έλα μωρέ ΕΠΑΛ είναι εδώ”!

Και δεν ντράπηκε κανένας παρά μόνο ο εν λόγω εκπαιδευτικός που είχε φιλότιμο και που ελπίζουμε το Υπουργείο να μην τον αφήσει έτσι, να του βρει μια θέση να δουλέψει μακριά από το “Κουρδιστάν” που έχουν φτιάξει οι δικαιωματιστές των σχολείων.

Φέτος που δεν πέρασε στο… σύστημα το κόλπο με τις καταλήψεις έχουμε κάποια γιουρούσια σε σχολεία όπως έγινε στις 10 του μήνα στα 14ο και 15ο ΕΠΑΛ στην Θεσσαλονίκη.

Εκεί οι 10 “μάγκες” που μπήκαν και κατάστρεψαν πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω και καλούνται τώρα να υποστούν αγωγή για αποζημίωση, να πληρώσουν δηλαδή τα σπασμένα οι ίδιοι ή μάλλον οι δικοί τους που τους κακόμαθαν έτσι.

Ε, δεν θα το πιστέψει κανείς αλλά η γνωστή φράξια που κάνει κουμάντο στην Παιδεία στην Ελλάδα άρχισε τα δικά της. Ότι διώκουν τα καημένα τα παιδιά(!), ότι “τι έκαναν μωρέ μια καταληψούλα μια μέρα έκαναν” κλπ, κλπ.

Ελπίζουμε να μην “μασήσουν” οι κρατούντες και να το πάνε μέχρι τέλους. Κανείς δεν λέει να πάνε τα παιδιά φυλακή αλλά τα σπασμένα να τα πληρώσουν.

Θα υπάρξει έτσι ένα προηγούμενο που θα είναι το πιο δυνατό αποτρεπτικό για τέτοιες καταστάσεις. Όπως είπε και η αντιδήμαρχος Παιδείας στον δήμο Θεσσαλονίκης “ό, τι και να σου έχει κάνει το σχολείο δεν μπορείς να το σπας, η μαγκιά δεν είναι τσάμπα”!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Θα ανάψουν τα αίματα στα δημοτικά συμβούλια οι εκλογές;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ