ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔιαφοραΕπιστρέφει στην Αμφιλοχία η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη

Επιστρέφει στην Αμφιλοχία η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη

Επιστρέφει στην Αμφιλοχία η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη

Η παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη Αμφιλοχίας επιστρέφει στην πόλη της Αμφιλοχίας μετά από δύο χρονιές αναγκαστικής απουσίας!

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, πρόκειται για έναν πραγματικό θεσμό για τον τόπο μας που μετρά περισσότερο από έναν αιώνα ζωής, καθώς πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με Προεδρικό Διάταγμα του 1908. Όπως και κάθε χρόνο, με εξαίρεση τα δύο προηγούμενα έτη που αναβλήθηκε για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η Εμποροπανήγυρη ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα στις 3 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 9 Οκτωβρίου 2022, στο χώρο του Λιμανιού Αμφιλοχίας.

Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνονται οι τελικές εργασίες ηλεκτροδότησης, ενώ έχει ήδη γίνει η διαμόρφωση του χώρου και η κατασκευή του στεγάστρου, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την υποδοχή των πρώτων εμπόρων.

Εικόνες από τη διαμόρφωση του χώρου:

Το παζάρι της Αμφιλοχίας χαρακτηρίζεται από το πλήθος των διαθέσιμων προϊόντων που μπορεί να βρει κανείς προς πώληση, όπως χαλβάδες, λουκουμάδες και άλλα φαγώσιμα, παπούτσια, δερμάτινα, λευκά είδη, εσώρουχα και ενδύματα όλων των ειδών, εργαλεία, σιδηρικά και άλλα βιομηχανικά είδη, ηλεκτρονικά και θήκες κινητών, μικροσυσκευές, είδη οικιακής χρήσης και πολλά άλλα προϊόντα.

Παράλληλα, στο χώρο του Λιμανιού θα λειτουργήσει λούνα παρκ με πολλά παιχνίδια για τα μικρά παιδιά, όπως συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, τρενάκι, σκοποβολή, Virtual Reality, χόκεϊ, μπάσκετ και jumping!

Ο Δήμος Αμφιλοχίας απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής.

Μεσολόγγι: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ