ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΓιατί “επιστρέφει” στο Αγρίνιο το συγκλονιστικό πανό για τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό

Γιατί “επιστρέφει” στο Αγρίνιο το συγκλονιστικό πανό για τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό

Γιατί “επιστρέφει” στο Αγρίνιο το συγκλονιστικό πανό για τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό

Το συγκλονιστικό πανό – φόρος τιμής στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό που φιλοτέχνησε ο σκιτσογράφος Χρήστος Παπανίκος θα αναρτηθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Η Δομή «1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη» ιδρύθηκε από μία ομάδα πολιτών που επιθυμεί η άγρια δολοφονία και ο άδικος θάνατος του Άλκη Καμπανού, να αποτελέσει εφαλτήριο δράσεων ώστε η μνήμη του να παραμείνει άσβεστη και να αποτελέσει σύμβολο αλλαγής για όλους μας. Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι οπαδοί, να μάθουμε να σεβόμαστε περισσότερο την διαφορετικότητα.

Η Δομή έχει στην κατοχή της (πλειοψήφησε στη σχετική δημοπρασία μέλος της) το πανό με το σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου που συγκλόνισε το πανελλήνιο: Τον Τίτορμο να κρατάει το άψυχο σώμα του Άλκη!

Με την ευκαιρία του αγώνα πρωταθλήματος Παναιτωλικός – Άρης την προσεχή Κυριακή, τα μέλη της Δομής εξέφρασαν την επιθυμία να δώσουν το παρών στο γήπεδο του Παναιτωλικού και να αναρτήσουν ξανά το πανό στο μέρος που πρωτοεμφανίστηκε τον Φεβρουάριο, εκπέμποντας ένα ισχυρότατο μήνυμα. Τιμώντας έτσι την πρωτοβουλία του Παναιτωλικού να πάρει από τον Φεβρουάριο (μία ακόμα) ξεκάθαρη θέση κατά της βίας στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

“Με μεγάλη χαρά ικανοποιούμε την επιθυμία τους και θα τους φιλοξενήσουμε στο Αγρίνιο. Από κοινού θα υπενθυμίσουμε ξανά σε όλους ότι ο αγώνας κατά της βίας πρέπει να είναι καθημερινός. Η δολοφονία του Άλκη θα συνεχίσει να ενώνει φωνές και δράσεις!”, τονίζεται από τον Παναιτωλικό.

Δείτε την ιστοσελίδα της Δομής Εις το Όνομα του Άλκη ΕΔΩ.

Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης Ντρισμπιώτη και Πετρούνιας (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ