ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕπιστολή του Πρόεδρου προς τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Επιστολή του Πρόεδρου προς τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Επιστολή του Πρόεδρου προς τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Σωκράτης Κωστίκογλου συνέταξε και έδωσε στην δημοσιότητα επιστολή η οποία απευθύνεται στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου. Η επιστολή έχει ως εξής: 

“Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Με ενημέρωσαν σήμερα συνάδελφοι ότι μέλη του ΔΣ τους επισκέφθηκαν στα καταστήματα τους, ζητώντας υπογραφές για ανατροπή της απόφασης του ΔΣ για το πενθήμερο.

Στην απόφαση του Δ.Σ. που ανακοινώθηκε τονίσαμε τη λέξη ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ σεβόμενοι τον κάθε συνάδελφο.

Θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά, σε μια έκτακτη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε και μη γνωρίζοντας αν το επόμενο Φθινόπωρο θα έχουμε ανοιχτά τα μαγαζιά μας, οι συνάδελφοι της Συλλογικής κίνησης προβάλλουν ως μείζον θέμα το πενθήμερο.

Δεν είδαμε εδώ και δέκα μήνες να δείχνουν τον ίδιο ζήλο και ενδιαφέρον για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι, δηλαδή επιταγές, ενοίκια, ρευστότητα κλπ.

Ποιος θα ζητήσει από την Πολιτεία τα επί πλέον μέτρα στήριξης; Λυπάμαι για το γεγονός ότι με τις ενέργειες τους γυρίζουν την πλάτη σε συναδέλφους που έχουν ανάγκη στήριξης ώστε να βγάλουν τις υποχρεώσεις τους.

Δημιουργούν με τις ενέργειες τους κλίμα εσωστρέφειας μεταξύ των συναδέλφων, ξεχνώντας το πού οδηγήθηκε ο Σύλλογος πέρυσι το καλοκαίρι. Θα επαναλάβω, για άλλη μια φορά, ότι ο Σύλλογος δεν είναι κόμμα για να επιβάλλει κομματική πειθαρχία.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να σκεφτούν τι ακριβώς τους καλούν να υπογράψουν!

Όσο για τους συναδέλφους της “Συλλογικής Κίνησης”, να σας θυμίσω ότι πριν τις εκλογές του Αυγούστου 2020, σε ανακοίνωση τους, έγραψαν ότι ακόμη και αν εμείς εκλεγούμε θα μετράμε μέρες (που ακούστηκε ξανά αυτό στο δημόσιο διάλογο;)και μετά τις εκλογές το μόνο που επιδίωκαν ήταν η σύγκρουση και όχι η συνεργασία προς όφελος των συναδέλφων.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε και στο τέλος όλοι θα κριθούμε”.

Πάνω από 41ºC Αγγελόκαστρο και Αγρίνιο σήμερα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr