ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΕπιστολή Eμποροβιομηχανικού Μεσολογγίου για καθυστέρηση στον προγραμματισμό των Εορτών Εξόδου

Επιστολή Eμποροβιομηχανικού Μεσολογγίου για καθυστέρηση στον προγραμματισμό των Εορτών Εξόδου

Επιστολή Eμποροβιομηχανικού Μεσολογγίου για καθυστέρηση στον προγραμματισμό των Εορτών Εξόδου

Για σημαντική καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς Δημοτικής Αρχής σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό των φετινών εκδηλώσεων Εορτών Εξόδου κάνει λόγο ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π.Μεσολογγίου.

«Το αν τελικά το διήμερο των Εορτών συμπέσει με τη διεξαγωγή Βουλευτικών Εκλογών δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για περαιτέρω καθυστερήσεις. Τουναντίον, θεωρούμε απολύτως αναγκαίο ο Δήμος μας να προχωρήσει στον κανονικό προγραμματισμό του ανεξαρτήτως εξωγενών παραγόντων», σημειώνει ο Σύλλογος σε επιστολή του προς τον δήμαρχο Κώστα Λύρο.

Η επιστολή:

«Αξιότιμε Δήμαρχε,

Ενόψει των Εορτών Εξόδου 2023, η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου σας επισημαίνει τη σημαντική καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς Δημοτικής Αρχής σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό των φετινών εκδηλώσεων.

Εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης έχουμε δεχθεί έντονα παράπονα από συναδέλφους τού τουριστικού και ξενοδοχειακού κλάδου τής πόλης μας, καθώς η αβεβαιότητα που επικρατεί για το αν θα γίνουν ή όχι οι εκδηλώσεις, οδηγεί σε μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων δωματίων για το φετινό Σαββατοκύριακο των Βαΐων.

Υπό τον κίνδυνο να χαθεί μία από τις βασικότερες πηγές εσόδων για την πόλη μας από τους επισκέπτες κατά το διήμερο των Εορτών Εξόδου, σας καλούμε να προχωρήσετε άμεσα στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων, όπως συνέβαινε κάθε τέτοια εποχή τα προηγούμενα χρόνια.

Το αν τελικά το διήμερο των Εορτών συμπέσει με τη διεξαγωγή Βουλευτικών Εκλογών δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για περαιτέρω καθυστερήσεις. Τουναντίον, θεωρούμε απολύτως αναγκαίο ο Δήμος μας να προχωρήσει στον κανονικό προγραμματισμό του ανεξαρτήτως εξωγενών παραγόντων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στηρίζει την αυριανή πανεκπαιδευτική απεργία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ