ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕπίσκεψη των συμμετεχόντων του προγράμματος «Xτίζοντας γέφυρες» στο δήμαρχο Αγρινίου

Επίσκεψη των συμμετεχόντων του προγράμματος «Xτίζοντας γέφυρες» στο δήμαρχο Αγρινίου

Επίσκεψη των συμμετεχόντων του προγράμματος «Xτίζοντας γέφυρες» στο δήμαρχο Αγρινίου

Επίσκεψη στο δήμαρχο Αγρινίου Γεώργιο Παπαναστασίου πραγματοποίησαν οι συμμετέχοντες  στο πρόγραμμα «Χτίζοντας γέφυρες» οι οποίοι ταξίδεψαν για τους σκοπούς του στη Γερμανία.

Κατά την επίσκεψή τους, μετέφεραν  τις εντυπώσεις τους από το ταξίδι και την συμμετοχή τους στο σεμινάριο Γλυπτικής αλλά και γενικότερα σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στo πλαίσιo του προγράμματος, καθώς επίσης μετέφεραν και την επιθυμία του δημάρχου του Χόφχαϊμ για αδελφοποίηση των δύο πόλεων.

“Το πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε από την Χούνη του Δήμου Αγρινίου συνεχίστηκε στη Γερμανία στις πόλεις Φρανκφούρτη και Χόφχαϊμ και είναι μία δράση μνήμης για την ειρήνη και παράλληλα έχει σκοπό την προώθηση της ελληνογερμανικής φιλίας”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Ο δήμαρχος φανερά ικανοποιημένος  ευχαρίστησε την κυρία Αννέτα Κούρτη, διοργανώτρια του προγράμματος και  όλους όσοι συμμετείχαν,  οι οποίοι ήταν: αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου, εκπρόσωπος του Δήμου Αγρινίου, οι ομιλητές κ. Βασίλης Πατρώνης   – καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών  και ο κ. Αλέξης Κατεφίδης εκπαιδευτικός, οι γλύπτες: Αντώνης Ναστούλης, Δημήτρης Στούμπος, Λάμπρος Φαρμάκης, ΄Ελενα Ραυτοπούλου, Νίκος Μαργώνης, των οποίων τα έργα θα φιλοξενηθούν όλα στο Δήμο του Χόφχάϊμ.

Διαβεβαίωση σε Κ. Καραγκούνη: Δεν πρόκειται να καταργηθεί το Ταχυδρομείο Κατούνας

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr