ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕπίσκεψη Θανάση Παπαθανάση στo Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Επίσκεψη Θανάση Παπαθανάση στo Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Επίσκεψη Θανάση Παπαθανάση στo Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» επισκέφθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Παπαθανάσης ενημερώθηκε για τις δράσεις και το έργο του Εργαστηρίου ενώ παρευρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στη δομή της Ι.Π. Μεσολογγίου.

«Με μεγάλη χαρά παρευρέθηκα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Εργαστηρίου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Εργαστηρίου, τη Διοίκηση, τους εργαζόμενους, το επιστημονικό προσωπικό, τους εθελοντές για αυτό το τόσο σημαντικό έργο που προσφέρουν στην κοινωνία.

Ένα έργο που ξεκίνησε πριν 30 και πλέον χρόνια και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ένα κοινωνικό έργο ευαισθησίας και αγάπης για τους συνανθρώπους μας με την πληγωμένη νοημοσύνη. Με συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων αλλά κυρίως με την ευαισθητοποίηση και τη στήριξη της κοινωνίας μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Γιατί μέτρο του πολιτισμού της κοινωνίας μας είναι η ευαισθησία της απέναντι στα άτομα με Αναπηρία. Στην προσπάθεια αυτή παραμένω πάντα δίπλα σας με όλες μου τις δυνάμεις».

“Παραδοσιακά παινέματα, κάλαντα και ευχές” στο Κτίριο Χρυσόγελου στο Μεσολόγγι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr