ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕπίσκεψη Θανάση Παπαθανάση στο Κέντρο Υγείας Κατούνας

Επίσκεψη Θανάση Παπαθανάση στο Κέντρο Υγείας Κατούνας

Επίσκεψη Θανάση Παπαθανάση στο Κέντρο Υγείας Κατούνας

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Κατούνας πραγματοποίησε ο Θανάσης Παπαθανάσης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Σταμάτη Παναγιώτη και το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και τις ανάγκες σε εξοπλισμό μιας και το κτίριο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και διαθέτει χώρους όπου μπορεί να φιλοξενήσει και άλλες υπηρεσίες όπως μικροβιολογικό, ακτινολογικό μιας και το Κέντρο Υγείας καλύπτει μια πολύ μεγάλη σε έκταση περιοχή με μεγάλο πληθυσμό.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:

«Μετά από προσπάθειες τουλάχιστον τεσσάρων ετών ξεκίνησε η επαναλειτουργία των εφημεριών για τις ζυγές μέρες του μήνα. Οι προσπάθειες όλων μας και με τη συνδρομή της 6ης ΥΠΕ ευοδώθηκαν. Το πρώτο βήμα για την αναβάθμιση την υπηρεσιών του Κέντρου έγινε. Τώρα οφείλουμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια με τη λειτουργία καθημερινών εφημεριών. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Διευθυντή αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνουν όλο αυτό το διάστημα εν μέσω πανδημίας και με αυταπάρνηση κρατούν σε υψηλό επίπεδο την παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες. Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους μας ώστε να μην ξαναθρηνήσουμε άδικα ανθρώπινες ζωές. Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια για αναβάθμιση των υποδομών υγείας και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες του νομού μας».

Αγρίνιο: Άρχισαν με κατάθεση στεφάνων οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr