ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕπίσκεψη προέδρου ΕΛΓΑ στο ΚΕΠ Αγρινίου

Επίσκεψη προέδρου ΕΛΓΑ στο ΚΕΠ Αγρινίου

Την επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχου δέχθηκε, την Τρίτη 7/10/2014 στο ΚΕΠ Αγρινίου ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Νίκος Καζαντζής

Μετά το καλωσόρισμα ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καζαντζής, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Βασίλης Έξαρχος και ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου Θωμάς Κουτσουπιάς , παρακολούθησαν σε πραγματικό χρόνο σχετική επίδειξη από υπάλληλο του ΚΕΠ Αγρινίου, την άμεση εξυπηρέτηση αγρότη της περιοχής ο οποίος ζητούσε ασφαλιστική ενημερότητα .
Ακολούθησε συζήτηση-ενημέρωση για την πορεία των εκτιμήσεων για τις ζημιές που έχουν γίνει έως σήμερα, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στο Δήμο Αγρινίου ενώ τέθηκε πλαίσιο συνεργασίας για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αγρότες στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα.

Για την παροχή online εκτύπωσης πιστοποιητικών και βεβαιώσεων αρμοδιότητας του ΕΛΓΑ μέσω διασύνδεσης του πληροφοριακού συστήματος «ΕΚΕP-ΕΡΜΗΣ» με το πληροφοριακό σύστημα του ΕΛΓΑ, θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα:

Αναλυτικά οι βεβαιώσεις που θα μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι από είναι:

• Βεβαίωση καταβολής Ασφαλιστικής Εισφοράς
• Βεβαίωση καταβολής Αποζημιώσεων Φυτικού ΕΛ.Γ.Α.
• Βεβαίωση καταβολής Αποζημιώσεων Ζωικού ΕΛ.Γ.Α
• Βεβαίωση καταβολής ενισχύσεων Κ.Ο.Ε
• Ασφαλιστική Ενημερότητα ΕΛΓΑ
Για τη διεκπεραίωση των εκτυπώσεων μέσω ΚΕΠ οι ενδιαφερόμενοι επιδεικνύουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

• έγγραφο αποδεικτικό της ταυτότητας του ενδιαφερόμενου (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ή ασφαλιστικό βιβλιάριο). Σε περίπτωση κατά την οποία προσέρχεται εκπρόσωπος του δικαιούχου απαιτείται επίδειξη εξουσιοδότησης με βεβαίωση του γνησίου υπογραφής.
• έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΦΜ του δικαιούχου

Οι εκτυπωμένες βεβαιώσεις παραδίδονται στους ενδιαφερόμενους χωρίς να απαιτείται επικύρωση.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr