ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου πραγματοποίησε ο Δ. Τραπεζιώτης (εικόνες)

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου πραγματοποίησε ο Δ. Τραπεζιώτης (εικόνες)

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου πραγματοποίησε ο Δ. Τραπεζιώτης (εικόνες)

Επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αγρινίου ο Δ. Τραπεζιώτης: «Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ»

Αναλυτικά η ανακόινωση:

«Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του συναντήθηκε με τον Διοικητή  κ. Μιχάλη Σερασκέρη και μέλη του Διοικητού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, την κα Ντάσκαρη, τον πρόεδρο του Συλλόγου των εργαζομένων κ. Βασίλη Καραγεώργο, το μέλος κ. Ευάγγελο Ζιώγα  καθώς και με αντιπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης είχε  την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματα στελέχωσης και λειτουργίας του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Αναπτύχθηκε μια γόνιμη και επικοδομητική συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και ο κ. Δημήτρης Τραπεζιώτης, μεταξύ άλλων τόνισε ότι:

«Ο εκλογικός συνδυασμός «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ – ΥΠΕΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» υποστηρίζει την πάγια θέση της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης , που είναι η αποκέντρωση μέρους της υγειονομικής πολιτικής , όπως η μεταφορά στους Δήμους των δομών πρόληψης και των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας περιλαμβανομένων των Κέντρων Υγείας (ιδίως των αστικού τύπου). Επίσης υποστηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ και τις καταστατικές του αρχές, όπως τις οραματίστηκε και τις έκανε πράξη ο αείμνηστος δημιουργός του ΕΣΥ Γεώργιος Γεννηματάς για την ισότιμη και χωρίς επιβάρυνση πρόσβαση των πολιτών στις κάθε είδους παροχές Υπηρεσιών Υγείας».

Ακολούθως δόθηκαν απαντήσεις και διευκρινήσεις από τον κ. Διοικητή και την κα Ντάσκαρη στα ερωτήματα που ετέθησαν από τον Δημήτρη Τραπεζιώτη και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και ο κ. Τραπεζιώτης έκλεισε την τοποθέτησή του με την δέσμευση ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα υποψήφια μέλη του σύνδυασμού του θα συμμετέχουν σε κάθε προσπάθεια που θα έχει στόχο την πραγματική αναβάθμιση των λειτουργιών του Νοσοκομείου για την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες και ότι θα είναι συμπαραστάτες σε κάθε αίτημα των εργαζομένων του νοσοκομείου για καλύτερες και ποιοτικότερες εργασιακές συνθήκες.

Επίσης ο Δημήτρης Τραπεζιώτης έθεσε το ζήτημα της αξιοποίησης του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου και ζήτησε την προώθηση των διαδικασιών για τη μεταφορά εκεί όλων των δομών και υπηρεσιών υγείας ώστε να πάψει να είναι ένα σκοτεινό κενό μέσα στον αστικό ιστό του Αγρινίου. Τέλος δήλωσε την συμπαράστασή του προς τους εργαζομένους στην καθαριότητα και τη φύλαξη του νοσοκομείου και ότι θα σταθεί στο πλευρό τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ