ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΕπίσκεψη Γιώργου Παπαναστασίου στον Άγιο Κωνσταντίνο και την Ερυθραία του δήμου Αγρινίου

Επίσκεψη Γιώργου Παπαναστασίου στον Άγιο Κωνσταντίνο και την Ερυθραία του δήμου Αγρινίου

Τον Άγιο Κωνσταντίνο και την Ερυθραία του δήμου Αγρινίου    επισκέφτηκε  ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου. Συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του  Αγίου Κωνσταντίνου, του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις», ο κ. Παπαναστασίου άκουσε και συζήτησε τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας  (καθαριότητα, κακή κατάσταση οδικού δικτύου , παιδικές χαρές, κ.α ) η άθλια κατάσταση του γηπέδου της ΑΕΚ  και άλλων αθλητικών χώρων, αποτελούν την κυρίαρχη εικόνα στην περιοχή. Στην περιοδεία αυτή ο κ. Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες αλλά και απλούς πολίτες και να διαπιστώσει μετά λύπης του πως ένα έργο που πλήρωσε ακριβά ο λαός του Αγρινίου  και αφορά στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, παραδόθηκε με πληθώρα προβλημάτων και ελλείψεων.
«Αλήθεια πως τολμούν ορισμένοι να ζητούν από τους κατοίκους του Αγίου Κωνσταντίνου να τους εμπιστευτούν ξανά; Τι έκαναν τόσα χρόνια; Παρέδωσαν την πλατεία που μετατρέπεται σε λίμνη με τις βροχοπτώσεις, χωρίς προστατευτικά κάγκελα σε ορισμένα σημεία και με κακής ποιότητα  υλικά. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από την πλήρη ανατροπή του τοπικού συστήματος εξουσίας, γιατί χρειάζεται ανθρώπου έντιμους και εργατικούς όπου θα έχουν στο επίκεντρο της προσοχής  τους δημότες, βελτιώνοντας την καθημερινότητα, τις συνθήκες ζωής και την εργασίας τους» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr