ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕπίσκεψη “αστραπή” της Μίνας Γκάγκα στο Νοσοκομείο Αγρινίου – Τι είπε για τη ΜΕΘ (εικόνες)

Επίσκεψη “αστραπή” της Μίνας Γκάγκα στο Νοσοκομείο Αγρινίου – Τι είπε για τη ΜΕΘ (εικόνες)

Επίσκεψη “αστραπή” της Μίνας Γκάγκα στο Νοσοκομείο Αγρινίου – Τι είπε για τη ΜΕΘ (εικόνες)

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23.11.22) το Νοσοκομείο Αγρινίου επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που την ήθελαν να μεταβαίνει στην Αιτωλοακαρνανία από την Πάτρα όπου βρισκόταν, συμμετέχοντας σε κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον πρωθυπουργό.

Η κ. Γκάγκα συνοδευόταν από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. Μάριο Σαλμά.

Για ζητήματα που αφορούν τη νοσηλευτική μονάδα ενημερώθηκε από τον διοικητή Μιχάλη Σερασκέρη ενώ οι νοσοκομειακοί γιατροί δια του προέδρου τους Μάκη Αραβανή της παρέθεσαν εν τάχει τα προβλήματα που διαπιστώνουν.

Σε δηλώσεις της η αναπληρωτρια υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει νέα προγραμματισμένη επίσκεψη στο Αγρίνιο προκειμένου να εξεταστούν σε βάθος μια σειρά από θέματα. Πάντως, κατέστησε σαφές ότι βούληση του Υπουργείου Υγείας είναι να λειτουργήσει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, σημειώνοντας ότι έχει προκηρυχθεί μία θέση ιατρού. Διαπίστωσε την ύπαρξη καλών υποδομών και το γεγονός ότι το προσωπικό “πονάει” τη νοσηλευτική μονάδα.

Ο κ. Καρβέλης από την πλευρά του αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας με το προσωπικό όλων των ειδικοτήτων για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων.

Γκάγκα Αγρίνιο

Δηλώσεις έγιναν και από τον κ. Σαλμά που χαρακτήρισε μη αποδεκτό το γεγονός τη μη λειτουργίας της ΜΕΘ και είδε θετικά το γεγονός ότι η ηγεσία του Υπουργείου σχηματίζει ιδία αντίληψη για την κατάσταση που επικρατεί.

Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πάτρα: “Θα στηρίξουμε ξανά τον Νεκτάριο Φαρμάκη”- Tι είπε για τα χρίσματα στου Δήμους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ