ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕπίσημο! Οριστική διακοπή στη Basket League

Επίσημο! Οριστική διακοπή στη Basket League

Επίσημο! Οριστική διακοπή στη Basket League

Τέλος το πρωτάθλημα μπάσκετ για φέτος, καθώς μετά την τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι 14 ομάδες που συμμετέχουν αποφασίστηκε η οριστική διακοπή.  Αναμονή για τις αποφάσεις που θα αφορούν τον πρωταθλητή και το ποιοι θα υποβιβαστούν.

Τίτλους τέλους στη φετινή σεζόν του πρωταθλήματος μπάσκετ έβαλαν οι 14 ομάδες που συμμετέχουν στη Basket League, στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/3).

Όλες οι ομάδες ήταν απόλυτα σύμφωνες πως υπό τις παρούσες συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί με την εξάπλωση του κορονοϊού, δεν μπορεί να παιχτεί μπάσκετ άρα δεν γίνεται να προγραμματιστεί η συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αυτό που δεν αποφασίστηκε ακόμα και θα γίνει γνωστό μετά από νέο κύκλο συζητήσεων τις επόμενες ημέρες, είναι το αν θα υπάρξει πρωταθλητής ή αν θα θεωρηθεί η σεζόν ως μη γενόμενη. Επίσης ζήτημα υπάρχει και με το αν θα υπάρξουν υποβιβασμοί ομάδων και προβιβασμοί αντίστοιχα, καθώς υπάρχει σενάριο ακόμα και για 16 ομάδες στη Basket League την ερχόμενη σεζόν.

Πριν από όλα αυτά όμως θα πρέπει να κατατεθεί επίσημα στην ΕΟΚ αλλά και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η απόφαση των ομάδων για οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος και να εγκριθεί με νομοθετική ρύθμιση και στη συνέχεια μένουν οι… λεπτομέρειες, οι οποίες πάντως μόνο ασήμαντες δεν είναι.

newsit.gr

Οριστικό! Η UEFA ανέβαλε επ’ αόριστον τους τελικούς σε Champions League και Europa League

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr