ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueΕπίσημο! Εκτός lockdown Superleague, Basket League και… Ευρώπη

Επίσημο! Εκτός lockdown Superleague, Basket League και… Ευρώπη

Επίσημο! Εκτός lockdown Superleague, Basket League και… Ευρώπη

Η Ελλάδα μπαίνει σε καθεστώς γενικού Lockdown για τρεις εβδομάδες, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την Superleague και την Basket League, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Παρά το γενικό lockdown που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο σημερινό (05.11.2020) διάγγελμά του –μέχρι τις 30 Νοεμβρίου- για την αναχαίτιση του κορονοϊού. Το… κορυφαίο επαγγελματικό επίπεδο του αθλητισμού στη χώρα, αυτή τη φορά δεν θα επηρεαστεί.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την ενημέρωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, η Superleague και η Basket League θα συνεχιστούν κανονικά και -ΦΥΣΙΚΑ- χωρίς θεατές.

Τα δυο συγκεκριμένα πρωταθλήματα θα συνεχίσουν κανονικά, πάντα με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων και των τεστ για τον κορονοϊό. Κανονικά θα γίνουν και οι αγώνες σε Champions League, Europa League, Euroleague και Basketball Champions League.

Επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε: “Αθλητική άσκηση προβλέπεται μόνο σε εξωτερικούς χώρους μέχρι τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή”.

newsit.gr

Live: Χαρδαλιάς, Κοντοζαμάνης και Σταμπουλίδης εξηγούν πώς θα λειτουργήσει το lockdown

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr