ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕπίσημη η υποψηφιότητα Παπανικολάου!

Επίσημη η υποψηφιότητα Παπανικολάου!

Επίσημη η υποψηφιότητα Παπανικολάου!

Ακόμη μία υποψηφιότητα για τις εκλογές της ΕΟΚ ανακοινώθηκε, με τον Άγγελο Παπανικολάου να επιβεβαιώνει την φημολογία των τελευταίων ημερών και να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Ο Άγγελος Παπανικολάου αποτελεί τον «εκλεκτό» του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος αποφάσισε να τον χρίσει ως υποψήφιο διάδοχό του ώστε να συνεχίσει το έργο της υπάρχουσας Διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που ανάρτησε σε λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Αξιότιμες-Αξιότιμοι

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Το Μπάσκετ στην Ελλάδα βρίσκεται 1ο στις καρδιές των φιλάθλων και 7ο στην κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, σημάδι της συστηματικής δουλειάς που έχει συντελεστεί τα προηγούμενα χρόνια.

Με γνώμονα τη συνεπή παρουσία του Ελληνικού Μπάσκετ στο Ευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι και σε ένα περιβάλλον ανεβαιότητας, είναι αναγκαίο να κινηθούμε σε κάθε κατεύθυνση, για την προάσπιση των αθλητικών σωματείων-τους αφανείς ήρωες που αποτελούν το κύτταρο του αθλητισμού

Στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και οι επιτυχίες των εθνικών μας ομάδων σε μια εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από προσπάθειες υποβάθμισης της εσωτερικής παραγωγικής διαδικασίας με την νομοθετημένη παρουσία τόσο πολλών αλλοδαπών αθλητών που καταλαμβάνουν υπέρμετρο χρόνο αγωνιστικής παρουσίας.

Φίλες και φίλοι,

Το επόμενο διάστημα θα εξειδικευθούν οι προγραμματικές μας θέσεις με βλέμμα προς το μπάσκετ του αύριο.

Κίνητρό μου είναι η ανιδιοτέλεια και η αγάπη για το άθλημα.

Φιλοδοξούμε μαζί με τους συνεργάτες μου να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να γίνουμε η διοίκηση όλων των αθλητικών σωματείων με ενότητα και όρεξη για προσφορά.

Παίζουμε Επίθεση στο Μέλλον

Με εκτίμηση,

Άγγελος Παπανικολάου
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΟΚ»

basketa.gr

foto basketa.gr

Παναιτωλικός : Η αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr