ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕπιμελητήριο: Εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στην εφαρμογή «Αιτωλική Φιλοξενία – Στο σπίτι του Τουρίστα»

Επιμελητήριο: Εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στην εφαρμογή «Αιτωλική Φιλοξενία – Στο σπίτι του Τουρίστα»

Επιμελητήριο: Εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στην εφαρμογή «Αιτωλική Φιλοξενία – Στο σπίτι του Τουρίστα»

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας δημοσιοποίησε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα σεμινάρια εκπαίδευσης χρήσης και διαχείρισης της εφαρμογής «Αιτωλική Φιλοξενία – Στο σπίτι του τουρίστα» που θα πραγματοποιηθούν στο Μεσολόγγι.

Το Επιμελητήριο ως εγκεκριμένος δικαιούχος, υλοποιεί την Πράξη με τίτλο «Αιτωλική Φιλοξενία – Το σπίτι του τουρίστα Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας», με Κωδικό ΟΠΣ 5041944, του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα».

Βασική στόχευση της πράξης είναι η υλοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών ολοκλήρωσης θεματικών τουριστικών διαδρομών. Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια του έργου θα αναπτυχθούν ψηφιακές υπηρεσίες διαμόρφωσης θεματικών τουριστικών διαδρομών στην περιοχή του Μεσολογγίου, οι οποίες θα διασυνδέουν τον επισκέπτη με το φυσικό περιβάλλον, τα τοπικά προϊόντα αγροδιατροφής, την επιχειρηματικότητα των τοπικών προϊόντων και την άυλη ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά της περιοχής.

Στόχος είναι η ανάδειξη της περιοχής και η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης βιωματικής εμπειρίας των επισκεπτών. Για το σκοπό αυτό θα διαμορφωθούν κατάλληλες ψηφιακές υπηρεσίες, που θα δίνουν τη δυνατότητα στις ομάδες στόχους (επισκέπτες, φορείς, επιχειρήσεις, τουριστικοί πράκτορες) να δημιουργούν και να διαχειρίζονται ψηφιακό περιεχόμενο και να αποκτούν πρόσβαση σε αυτό από διάφορα τεχνολογικά μέσα όπως Η/Υ, φορητές συσκευές (tablets, PDAs, κλπ.) και έξυπνα κινητά τηλέφωνα.

Στην τελική φάση της Πράξης και για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση της, θα διοργανωθούν σεμινάρια εκπαίδευσης χρήσης & διαχείρισης της εφαρμογής «Αιτωλική Φιλοξενία – Το Σπίτι του Τουρίστα Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» σε διαφορετικές ομάδες στόχου.

Δείτε την Πρόσκληση Συμμετεχόντων

ΕΨΥΠΕΑ: Το “ευχαριστώ” στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μεσολογγίου για τη δωρεά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr