Επιμελητήριο Αιτωλοκαρνανίας: Επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διεθνείς συναντήσεις στο πλαίσιο έκθεσης στο Μόσταρ (17 -18 /4)

Ευκαιρία να βρεθούν προμηθευτές, συνεργάτες, πελάτες ή απλώς νέες επιχειρηματικές επαφές

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος θα συμμετάσχει στη Διεθνή Οικονομική Έκθεση Μόσταρ 2024 - «International Economy Fair Mostar 2024», η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 20 Απριλίου 2024 στο Mostar Expo Center, στο Μόσταρ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ως συντονιστής της κοινοπραξίας BITNET του Enterprise Europe Network (EEN) στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πάρκο INTERA ως συνεργάτη της κοινοπραξίας και άλλους εταίρους του δικτύου EEN (Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network), διοργανώνουν διεθνείς συναντήσεις b2b που θα πραγματοποιηθούν εντός της Διεθνούς Οικονομικής Έκθεσης Μόσταρ 2024.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 17 και 18 Απριλίου 2024 σε υβριδική μορφή (επιτόπου και διαδικτυακά) ως μια μοναδική ευκαιρία για τις Αιτωλοακαρνανικές επιχειρήσεις να βρουν προμηθευτές, συνεργάτες, πελάτες ή απλώς νέες επιχειρηματικές επαφές που μπορούν να ανοίξουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε συνεργασία με ΜμΕ από διαφορετικούς κλάδους και τομείς που δραστηριοποιούνται στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη και στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων ευρύτερα.

B2B:*
- 17 Απρίλιου 2024 (Τετάρτη – On site), οι εκδηλώσεις B2B θα πραγματοποιηθούν επί τόπου από τις 10:30. –18:30 στο Κτήριο 1, Αίθουσα Συνεδριάσεων 3.
- 18 Απρίλιου 2024 (Πέμπτη), οι συναντήσεις B2B θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά - στην πλατφόρμα εκδηλώσεων B2match Προτιμήσεις B2B .
Κατηγορία προϊόντων στόχευσης:
• Κατασκευαστική βιομηχανία.
• Γεωργία και βιομηχανία τροφίμων
• Κυκλική πράσινη οικονομία.
• Αυτοκινητοβιομηχανία.
• Ηλεκτρική βιομηχανία.
• Βιομηχανία μετάλλων.
• Ξυλουργική και χημική βιομηχανία.
• Τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία.
• Γραφικά και εκδόσεις και άλλα.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις B2B είναι δωρεάν και η εγγραφή είναι υποχρεωτική μέσω της πλατφόρμας (Σύνδεσμος εγγραφής: https://www.b2match.com/e/international-b2b-meetings-at-mostar2024 ).

Η επιβεβαιωμένη εγγραφή είναι επίσης ένα εισιτήριο για την Έκθεση του Μόσταρ. Θέσεις συνάντησης: Κάθε 20 λεπτά. Μόλις εγγραφείτε στον ιστότοπο της εκδήλωσης, θα έχετε πρόσβαση σε όλους τους συμμετέχοντες και θα κάνετε κράτηση για τις κατ' ιδίαν συναντήσεις. Οι λεπτομέρειες και η ατζέντα σας θα παραδοθούν στην προσωπική σας διεύθυνση email. Η προθεσμία εγγραφής είναι η 15η Απριλίου 2024.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις συναντήσεις B2B, συμπεριλαμβανομένης της επιτόπιας και ηλεκτρονικής εγγραφής και κρατήσεων επαγγελματικών συναντήσεων, είναι διαθέσιμες στον επίσημο ιστότοπο: https://www.b2match.com/e/international-b2b-meetings-at-mostar2024