ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕπιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Συγχαίρει το Δήμο Αγρινίου – “Χρόνια διεκδίκηση το Επιχειρηματικό Πάρκο”

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Συγχαίρει το Δήμο Αγρινίου – “Χρόνια διεκδίκηση το Επιχειρηματικό Πάρκο”

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Συγχαίρει το Δήμο Αγρινίου – “Χρόνια διεκδίκηση το Επιχειρηματικό Πάρκο”

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρει το Δήμο Αγρινίου για την έναρξη διαδικασιών υλοποίησης ενός σύγχρονου Επιχειρηματικού Πάρκου στο Αγρίνιο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου αανφέρεται:

“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής πληροφορήθηκε την προκήρυξη διαγωνισμού από το Δήμο Αγρινίου για την πρόσληψη «Τεχνικού Συμβούλου για την κατάρτιση Επιχειρηματικού Σχεδίου για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Αγρινίου».

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρει το Δήμο Αγρινίου και το Δήμαρχό του Γεώργιο Παπαναστασίου για την ενέργειά του αυτή που θα συμβάλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής,

H δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου αποτελεί χρόνια διεκδίκηση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής”.

Ανδρέας Τσώλης για ΜΕΘ Covid-19: “Άδικες και αναιτιολόγητες οι ευθύνες που μου αποδίδονται” – “Προσπάθεια αποδόμησηs του έργου μου”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr