ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕπιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για τις επιχειρήσεις

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για τις επιχειρήσεις

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για τις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας αναλαμβάνει πρωτοβουλία, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και την ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr για να στηρίξουν άμεσα τις επιχειρήσεις.

Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για το λιανικό εμπόριο, παρέχεται άμεση, σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για την περίοδο της πανδημίας (δωρέαν) στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, όλες οι Επιχειρήσεις του νομού Αιτωλοακαρνανίας μπορούν άμεσα και δωρεάν να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις αξιοποιώντας όλους τους δυνατούς τρόπους και εφαρμόζοντας τις δικές τους πολιτικές πώλησης, αποστολής και μεταφορικών.

  • Click Away: για ηλεκτρονική προβολή-πώληση των προϊόντων σας στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr, ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή στ ο POS και παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημά σας.
  • “Ηλεκτρονικό Ράφι” στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας

 

Η ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις:

  • τόσο σε αυτές που δεν διαθέτουν δικό τους e-SHOP και τεχνογνωσία ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίες χωρίς καμία υποδομή (μια απλή μόνο σύνδεση στο internet) μπορούν άμεσα να προβάλουν ή/και να πουλήσουν ηλεκτρονικά τα προϊόντα τους.
  • όσο και σε αυτές που διαθέτουν δικό τους e-SHOP και μπορούν εύκολα και με αυτόματο τρόπο (αρχείο xml) να αποκτήσουν ένα επιπλέον ηλεκτρονικό κανάλι για να προβάλουν και να διαθέσουν τα προϊόντα τους.

To directmarket.gr σήμερα υποστηρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο πάνω από 1.600 επιχειρήσεις και πάνω από 1.600.000 προϊόντα.

 

Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν τις δικές τους ηλεκτρονικές πωλήσεις:

Για να ξεκινήσετε συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για να επισκεφτείτε την τοπική αγορά πατήστε ΕΔΩ

Η πολύ έμπειρη τεχνική ομάδα του Directmarket.gr θα σας καθοδηγήσει σε οποιαδήποτε απορία σας και θα σας υποστηρίξει για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις σας καθημερινά:

2610 452820 (Δευ-Παρ: 9.00-17.00)
Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς
info@directmarket.gr
www.directmarket.gr

 

 

Δήμος Αγρινίου : Συστήνει Ενεργειακή Κοινότητα με στόχο την κοινωνική πολιτική

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr