ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΟικονομιαΕπιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Επιχειρηματίες λάβετε σήμερα μέρος σε ενδιαφέρουσα έρευνα

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Επιχειρηματίες λάβετε σήμερα μέρος σε ενδιαφέρουσα έρευνα

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Επιχειρηματίες λάβετε σήμερα μέρος σε ενδιαφέρουσα έρευνα

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων αποφάσισε να υλοποιήσει μια νέα «Έρευνα για τα εμπόδια και τις λύσεις της ενιαίας αγοράς» για να συγκεντρώσει τις απόψεις των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων σχετικά με το τι επηρεάζει τις καθημερινές τους δραστηριότητες και να προβληματιστεί για την πορεία προς περισσότερη ολοκλήρωση ενόψει των ευρωπαϊκών εκλογών του 2024 και την επόμενη πενταετή θητεία της ΕΕ.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν  ανώνυμα και μπορούν να επιλέξουν τη γλώσσα που προτιμούν από ένα αναπτυσσόμενο μενού (στήλη στα δεξιά της έρευνας). Η προθεσμία απάντησης στην έρευνα είναι η Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 και τα αποτελέσματά της θα συμπεριληφθούν σε έκθεση που θα παραδοθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στους αρμόδιους νομοθέτες στις αρχές του 2024. Το Επιμελητηριο Αιτωλοακαρνανίας καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην έρευνα, ενισχύοντας με τις απαντήσεις τους, το σχεδιασμό των πολίτικων της ΕΕ που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Ο στόχος είναι να εντοπιστούν οι ελλείψεις και οι αδυναμίες λειτουργίας της ενιαίας αγοράς και να εκφραστούν οι πιθανές λύσεις για να διασφαλιστεί ότι οι νομοθέτες της ΕΕ έχουν θέσει τους σωστούς στόχους πολιτικής. Τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας και τα αποτελέσματά της θα συγκεντρωθούν έως το τέλος του 2023 σε μια έκθεση με συγκεκριμένες συστάσεις προς τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

Ο σύνδεσμος για την έρευνα είναι ο ακόλουθος: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/ECHSMSurvey2023

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ