ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΟικονομιαΕπιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Αίτημα από κορεατική εταιρεία για εισαγωγή ελληνικών προϊόντων διατροφής

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Αίτημα από κορεατική εταιρεία για εισαγωγή ελληνικών προϊόντων διατροφής

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Αίτημα από κορεατική εταιρεία για εισαγωγή ελληνικών προϊόντων διατροφής

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι η κορεατική εταιρεία Daehan Flour Mills, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες της Κορέας, η οποία παράγει και προωθεί στην κορεατική αγορά άλευρα και ζυμαρικά, προτίθεται να αναπτύξει δραστηριότητα εισαγωγής διατροφικών προϊόντων, τα οποία θα προωθήσουν στο ευρύ δίκτυο διανομής που ήδη διατηρούν.

Κατηγορίες προϊόντων που ενδιαφέρουν κυρίως την εν λόγω εταιρεία είναι: τυρί, γιαούρτι, αρτοποιήματα (snacks, παξιμάδια, crackers), ζαχαρώδη (μπισκότα, croissant), ελιές, ελαιόλαδο, αποξηραμένα φρούτα, είδη θαλασσινών σε κονσέρβες (όχι καπνιστά), ξηροί καρποί, αλείμματα, είδη μουστάρδας, αυγοτάραχο.

Παρακαλούμε, προκειμένου να υπάρξει συστηματική ανταπόκριση στο συγκεκριμένο αίτημα, να αποσταλούν, στο Γραφείο ΟΕΥ Σεούλ (ecocom-seoul@mfa.gr),
συγκεκριμένες προτάσεις προϊόντων σε μορφή αρχείων .pdf με περιεκτικές πληροφορίες του προϊόντος, που δεν θα ξεπερνούν την μια σελίδα, στις οποίες να
περιλαμβάνονται και τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε εταιρείας (τηλέφωνο σταθερό και κινητό, αρμόδιος και e-mail). Επί πολλών προϊόντων σκόπιμο είναι να γίνει προσπάθεια η παρουσίασής του να μην υπερβαίνει τις δυο σελίδες ανά εταιρεία. Η κορεατική πλευρά θα έλθει κατόπιν σε απευθείας επαφή με ενδιαφερόμενους για να προσδιορίσει τον τρόπο έναρξης συνεργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περαιτέρω πληροφόρηση με το Γραφείο ΟΕΥ Σεούλ (ecocom-seoul@mfa.gr, +82-27291397, κινητό +82-1091979706 (whatsup, viber).

Καθώς η εταιρεία σκοπεύει να αναπτύξει τη δραστηριότητά της το αμέσως προσεχές ιάστημα παρακαλούμε να τους αποσταλεί η σχετική πληροφόρηση μέχρι 1η Μαρτίου 2023.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ