ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΕπικράτησε πολιτισμός και δεν έγινε “της Πόπης”!

Επικράτησε πολιτισμός και δεν έγινε “της Πόπης”!

Επικράτησε πολιτισμός και δεν έγινε “της Πόπης”!

Επικράτησε πολιτισμός και δεν έγινε “της Πόπης”!

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είναι από μικρό παιδί στην δημοσιογραφία, μπήκε για δουλειά λέει στην Θεσσαλονίκη μόλις 16 ετών! (Σκέψου πλήρη ένσημα που έχει μαζέψει, ε; Πάμε παρακάτω…)

Επειδή δεν είμαστε όλοι αυριανιστές να κρίνουμε τον κόσμο με κριτήριο το με ποιον συμβιώνει, ούτε και πιστεύουμε στην συλλογική ευθύνη, σαν κάτι μερακλήδες σεξιστές, δεν μας απασχολεί το παρελθόν της Πόπης Τσαπανίδου.

Ούτε καν ότι κάποτε δήλωσε πως δεν θα ανακατευόταν ποτέ με κόμμα γιατί αυτό θα σήμαινε ότι τόσα χρόνια είχε μια πολιτική ατζέντα και την πέρναγε στον κόσμο.

Έχει δικαίωμα να αλλάξει γνώμη, έχει δικαίωμα να ριζοσπαστικοποηθεί και καριέρα να αλλάξει αν θέλει.

Μια απορία την έχουμε, βέβαια. Ήταν για ενάμιση σχεδόν χρόνο βασική παρουσιάστρια ειδήσεων σε ένα μεγάλο συστημικό κανάλι, από εκείνα που έχουν πανελλαδική άδεια και που το τέλος που έπρεπε να πληρώσουν στο κράτος τους χαρίστηκε από την κυβέρνηση λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της.

Το ίδιο κανάλι πήρε επίσης δύο δόσεις χρημάτων από την περίφημη λίστα Πέτσα, όπως έγινε με τόσα και τόσα ΜΜΕ.

Αλήθεια, πώς και δεν της καταλόγισε κανείς ότι “πληρώνεται από την λίστα Πέτσα;”. Μήπως γιατί πήγε εκεί το περασμένο καλοκαίρι όταν είχαν ήδη πέσει τα λεφτά;

Μα πριν είχε για ένα χρόνο την θέση της βασικής πολιτικής σχολιάστριας του ΑΝΤ1 που επίσης ήταν στην ίδια λίστα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα δυόμιση προηγούμενα χρόνια συνέβαινε το εξής: έτσι κι έμπλεκες με το όνομά σου σε κανένα καυγά με “προοδευτικό” τρολ και ήσουν δημοσιογράφος, αμέσως είχε πέσει φιρμάνι πού ζεις, πού δουλεύεις κι αν το μέσο σου είχε πάρει κάποια ενίσχυση! Σε χρόνο dt!

Για την Πόπη Τσαπανίδου αυτό μοιάζει σαν να μην συνέβη…

Και καλύτερα. Δεν είναι όλοι ορκισμένοι μουτζαχεντίν του λαϊκισμού, έτοιμοι να σπιλώσουν και να τσουβαλιάσουν αφεντικά με εργαζόμενους.

Στην περίπτωση της Πόπης επικράτησε πολιτικός πολιτισμός και δεν έγινε “της Πόπης”…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Κάτι δεν πάει καλά, όταν περιμένουμε ένα τροχαίο για να διαμαρτυρηθούμε

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ