ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕπιγραφή με νόημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο

Επιγραφή με νόημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο

Επιγραφή με νόημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο

Για γέλια ή για κλάματα;

Επιγραφή με νόημα
στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο

«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ»

 

Χειρότερα γίνονται όπως φαίνεται μέρα με τη μέρα τα πράγματα για το ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο, αφού η κατάσταση έχει ξεφύγει για ένα κόμμα που πριν από λίγα χρόνια έφτανε το 44% της προτίμησης των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Έπειτα από τις παραιτήσεις των προηγούμενων ημερών, όπως έγραφε η εφημερίδα «Σ» σε προηγούμενο φύλλο, με αρκετά μέλη του κόμματος να το εγκαταλείπουν για να προσχωρήσουν στο «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» του Γιώργου Παπανδρέου, εικόνα εγκατάλειψης επικρατεί και στα γραφεία της Νομαρχιακής του Επιτροπής στο κέντρο του Αγρινίου.

Τα εν λόγω γραφεία ήταν νοικιασμένα από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ και στο μπαλκόνι που έβλεπε προς την πλατεία Δημοκρατίας υπήρχε ταμπέλα που εκτεινόταν και προς το διπλανό μπαλκόνι. Όπως φαίνεται όμως, το διπλανό διαμέρισμα νοικιάστηκε και χρησιμοποιείται ως γραφείο εταιρίας εξατμίσεων και καταλυτών της περιοχής, με αποτέλεσμα την παραπάνω φωτογραφία…

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, στο αριστερό μπαλκόνι υπάρχει η επιγραφή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ενώ στο δεξί μπαλκόνι υπάρχει κρεμασμένη μπροστά από την επιγραφή του κόμματος, η επιγραφή της εταιρίας εξατμίσεων και καταλυτών. Το αποτέλεσμα της παραπάνω «μίξης» είναι το εξής: «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟ Darilas» από πάνω και «ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ» από κάτω.

Τα πιθανά σενάρια είναι δύο… Το πρώτο, ότι πρόκειται για το νέο σλόγκαν της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ ενόψει των επικείμενων εκλογών, αφού το κόμμα θα παίξει «καταλυτικό» ρόλο σε αυτές. Το δεύτερο, ότι με τις παραιτήσεις και τον γενικό χαμό που επικρατεί ενόψει εκλογών, οι υπεύθυνοι του κόμματος που νοικιάζουν τα γραφεία δεν πρόλαβαν να ασχοληθούν με αυτά ή την πινακίδα και πολύ απλά, τα έχουν αφήσει όλα στη μοίρα τους…

Μπάμπης Τσιρώνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr