ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕπιχείρηση Πλιάτσικο στο παλιό νοσοκομείο Αγρινίου

Επιχείρηση Πλιάτσικο στο παλιό νοσοκομείο Αγρινίου

Αγρινίου και ξεκίνησε να αφαιρεί κουφώματα από το παλαιότερο κτήριο του συγκροτήματος ανενόχλητός. Περίοικοι, οι οποίοι απ ότι έχει αποδειχτεί είναι οι φύλακες άγγελοι του συγκροτήματος που είδαν τις κινήσεις του δράστη, ενημέρωσαν την αστυνομία. Αστυνομικοί έσπευσε στο σημείο εντοπίζοντας εκτός του νοσοκομειακού χώρου έναν ΡΟΜΑ. Ο ΡΟΜΑ αν και προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων  δεν κατάφεραν αν του προσάψουν κατηγορίες.

Αιτία πιθανότατα είναι ότι τα κουφώματα που αφαιρεθήκαν από το παλιό νοσοκομείο κατέληξαν στον κάδο απορριμμάτων επί της οδού Λύτρα, ακριβώς πίσω από το παλιό νοσοκομείο. Η απόπειρα αυτή να «γδύσουν» κυριολεκτικά το παλιό νοσοκομείο δεν ήταν η πρώτη. Ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν υπήρξαν αντίστοιχες προσπάθειες οι οποίες χάριν των περίοικων δεν είχαν αποτέλεσμα.

Πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι το παλιό νοσοκομείο είναι στόχος αρκετών που επιχειρούν να λυμαίνονται τον χώρο και αυτό πρέπει να απασχολήσει πολύ περισσότερο τις αρχές οι οποίες με κάθε τρόπο οφείλουν να προστατεύσουν τα κτήρια αυτά.

Παράλληλα πρέπει όμως και το υπουργείο Υγείας, στο οποίο ανήκουν οι εγκαταστάσεις να επισπεύσει τις διαδικασίες ώστε επιτέλους να αξιοποιηθεί όπως του αρμόζει και προς όφελος της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.

Κων/νος Χονδρός

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr