ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο«Επιχειρείν και COVID-19»: Εκδήλωση από την Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής, Ψυχαγωγίας Αγρινίου και το Επιμελητήριο (VIDEO + ΦΩΤΟ)

«Επιχειρείν και COVID-19»: Εκδήλωση από την Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής, Ψυχαγωγίας Αγρινίου και το Επιμελητήριο (VIDEO + ΦΩΤΟ)

«Επιχειρείν και COVID-19»: Εκδήλωση από την Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής, Ψυχαγωγίας Αγρινίου και το Επιμελητήριο (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24.06.2020 η εκδήλωση με θέμα «Επιχειρείν και COVID-19» που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής, Ψυχαγωγίας Αγρινίου και την εταιρεία eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Κονταράκης, Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing και συντονιστές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της  Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής, Ψυχαγωγίας Αγρινίου και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Ναστούλης και το εξίσου μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος.

✓ Έγινε σύγκριση της ανάπτυξης του ecommerce προ Covid-19 και κατά την Covid-19 εποχή.

✓ Τεκμηριώθηκε γιατί είναι σημαντικό μια επιχείρηση να έχει online παρουσία και πώς να αξιοποιήσει το digital marketing.

✓ Παρουσιάστηκαν προτάσεις για μια σωστά «χτισμένη» ιστοσελίδα, η οποία λειτουργεί σαν 24h πωλητής της επιχείρησης.

✓ Αναλύθηκαν οι τρόποι προώθησης της επιχείρησης μέσω των Social Media, Google Ads & Email Marketing.

✓ Δόθηκαν συμβουλές για τους τρόπους επικοινωνίας και την αντιμετώπιση αντιρρήσεων-παραπόνων του πελάτη.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων του COVID-19, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 10 άτομα ενώ διαδικτυακά την παρακολούθησαν 30 άτομα και η live μετάδοση μέσω Facebook είχε περισσότερες από 400 προβολές.

Δημοσιεύτηκε από Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στις Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr