ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΕπετειακές εκδηλώσεις 2021: Τηλεδιάσκεψη Κ.Λύρου με προέδρους Κοινοτήτων – Ο λόγος στις Κοινότητες του Δήμου

Επετειακές εκδηλώσεις 2021: Τηλεδιάσκεψη Κ.Λύρου με προέδρους Κοινοτήτων – Ο λόγος στις Κοινότητες του Δήμου

Επετειακές εκδηλώσεις 2021: Τηλεδιάσκεψη Κ.Λύρου με προέδρους Κοινοτήτων – Ο λόγος στις Κοινότητες του Δήμου

Επετειακές εκδηλώσεις 2021: Ο λόγος στις Κοινότητες του Δήμου

Διάλογος και προτάσεις από τους προέδρους των Κοινοτήτων σε χτεσινή τηλεσυνάντηση

Με την πρωτοβουλία και το συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Λύρου, του προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Γεώργιου Σωτηρακόπουλου και του καθηγητή Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και μέλους της Επιτροπής «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία» Νικόλαου Ζαχαριά, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 19/1ανοικτή διαβούλευση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η πρωτοβουλία είχε ως αντικείμενο συζήτησης την υποβολή προτάσεων σχετικά με εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έγινε ενημέρωση προς τους Προέδρους που συμμετείχαν στην διαδικασία, διατυπώθηκαν απόψεις και προτάσεις, ενώ ακολούθησε διάλογος για τις δυνατότητες της υλοποίησής τους.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Λύρος αναφέρει πως «Κάθε σχεδιασμός ο οποίος αφορά τις εκδηλώσεις του 2021, συναποφασίζεται με την τοπική κοινωνία η οποία κλήθηκε να καταθέσει τις προτάσεις της μέσα από τους κοινωνικούς φορείς και πολιτικούς εκπροσώπους. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε υπήρξε πραγματικά δημιουργική κι αποτελεσματική. Η προώθηση κι ανάδειξη του πολιτισμού μας είναι ζήτημα συλλογικό. Κάθε άποψη είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κι εξετάζεται προσεκτικά. Είμαι βέβαιος πως αυτή η συμμετοχική διαδικασία θα φέρει θετικά αποτελέσματα».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr