ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΈπεσε «μαύρο» στην εκπομπή του Γιώργο Παπαδάκη – «Άστο, θα το δεις στον Μουτσινά»

Έπεσε «μαύρο» στην εκπομπή του Γιώργο Παπαδάκη – «Άστο, θα το δεις στον Μουτσινά»

Έπεσε «μαύρο» στην εκπομπή του Γιώργο Παπαδάκη – «Άστο, θα το δεις στον Μουτσινά»

Και ποια ζωντανή εκπομπή δεν έχει παρουσιάσει έστω και μια φορά κάποιο τεχνικό πρόβλημα; Μια τέτοια στιγμή είχαν το πρωί της Τρίτης στο πλατό «Καλημέρα Ελλάδα», στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ρεπόρτερ της εκπομπής βρισκόταν στον Άγιο Δημήτριο για να καλύψει το θέμα με τη διάρρηξη φαρμακείου. Την ώρα λοιπόν που έδινε το ρεπορτάζ έπεσε μαύρο στον αέρα, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αστειεύεται για το περιστατικό.

«Έχουμε ένα τεχνικό πρόβλημα» είπε η Χρύσα Φώσκολου με τον Γιώργο Παπαδάκη να συμπληρώνει ότι κόπηκε η σύνδεση. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος δεν είχε καταλάβει το τεχνικό πρόβλημα συνέχισε να μιλάει. Όταν επανήλθε η σύνδεση λέει στον Γιώργο Παπαδάκη: «Γιώργο μου, τι είπες δεν σε άκουσα» με εκείνον να του απαντά «Εγώ ούτε σε άκουγα, ούτε σε έβλεπα. Τώρα σε βλέπω».

Λίγα δευτερόλεπτα όμως μετά, η σύνδεση παρουσίασε και πάλι πρόβλημα. «Άστο, είναι γκαντέμης! Τον στείλαμε στον Λυκαβηττό, μπλόκαρε το κανόνι… Τον στείλαμε στο φαρμακείο, μπλόκαρε το λινκ…» περιέγραψε ο παρουσιαστής με τον ρεπόρτερ να αναρωτιέται «έγινε πάλι κάτι; Δεν ακούω».

«Άστο… Θα το δεις το μεσημέρι στον Μουτσινά να καταλάβεις…» σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης.

Πηγή: newsit.gr

Η ανομβρία του καλοκαιριού “στέρεψε” τον Αχελώο (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr