ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΈπεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση της Κύπρου

Έπεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση της Κύπρου

Έπεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση της Κύπρου

Ένα μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει στην αρχή της θητείας της η δημοτική αρχή και προσωπικά ο δήμαρχος Κώστας Λύρος ήταν η υπογείωση των δικτύων της ΔΕΗ στην οδό Κύπρου.

Και αυτό γιατί στο έργο που ήδη είχε ξεκινήσει δεν είχε προβλεφθεί αυτή η σημαντική παρέμβαση, το ίδιο συνέβαινε και με την ανάπλαση του δρόμου της Τουρλίδας που η δημοπράτησή της είναι θέμα ημερών.

Μετά από τέσσερις μήνες γραφειοκρατικών διαδικασιών, πιέσεων και προσπαθειών για να εξασφαλιστεί το απαιτούμενο κονδύλι, η προσπάθεια είχε αίσια κατάληξη και σήμερα υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του δημάρχου Κώστα Λύρου και του διευθυντή Αιτωλοακαρνανίας του ΔΕΔΔΗΕ, Βασίλη Βελή.

Στη συνάντηση όπου παρευρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος και ο προϊστάμενος του ΔΕΔΔΗΕ Πρακτορείου Μεσολογγίου, Νίκος Γαλάνης, συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη του έργου ενώ διατυπώθηκε η καλή διάθεση συνεργασίας, είτε σε εκτελούμενα έργα, είτε για σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις.

Μετά την υπογραφή ο κ. Λύρος ευχαρίστησε την Περιφέρεια και προσωπικά τον Περιφερειάρχη για την καλή συνεργασία και την χρηματοδότηση.

aixmi-news.gr

Συνάντηση Δημάρχου Αγράφων με τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr