Έτσι γίνονται οι επενδύσεις, όπως στον Ασπρόπυργο, όχι όπως στο Πλατυγιάλι

Έτσι γίνονται οι επενδύσεις, αν θες φυσικά να υπάρχει επένδυση.

Αν ξεκαθαρίσει το ποιος βάζει τα λεφτά….

Η είδηση λέει ότι το επενδυτικό σχέδιο «Hull Logistics Park» της εταιρείας Streem Development που αφορά στη δημιουργία υπερσύγχρονου συγκροτήματος εφοδιαστικής αλυσίδας και διακομετακομιστικού εμπορίου στον Ασπρόπυργο, ενέκρινε η Διϋπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.

Συνεδρίασε υπό την προεδρία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων αρμόδιου για τις Στρατηγικές Επενδύσεις, κ. Νίκου Παπαθανάση και των Υπουργών Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη, Επικρατείας, κ. Γεωργίου Γεραπετρίτη.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του «Hull Logistics Park» ανέρχεται στο ποσό των 244.164.841 ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 3.900 θέσεις εργασίας κατά την κατασκευή και 1.238 κατά τη φάση λειτουργίας.

Η επένδυση που θα ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ και θα μετατρέψει την περιοχή του Ασπροπύργου σε ένα τεράστιο κόμβο logistics που θα συμβάλει στη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, αλλά και στην άνοδο της θέσης της χώρας μας ως προς τη σημασία της στη παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.

Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Έτσι γίνονται οι επενδύσεις, αν θες φυσικά να υπάρχει επένδυση. Όχι όπως στο Πλατυγιάλι που στην ουσία κανείς δεν θέλει επένδυση, αυτό που θέλει είναι ήπια πράγματα, τουρισμό και λεφτά από πλουσίους.

Οπότε, εμείς εδώ στα Δυτικά περιμένουμε να δούμε πότε θα φτάσουμε στο σημείο να... επιτρέψουμε επένδυση που θα... ενοχλεί.

Εφημερίδα Συνείδηση

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Χαμός στους δρόμους του Κάουνας πριν τον τελικό της Euroleague