ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα«Έπαθε δύο φορές ανακοπή» δήλωσε ο δήμαρχος Βύρωνα για την 15χρονη μαθήτρια που κατάγονταν από το Θέρμο

«Έπαθε δύο φορές ανακοπή» δήλωσε ο δήμαρχος Βύρωνα για την 15χρονη μαθήτρια που κατάγονταν από το Θέρμο

«Έπαθε δύο φορές ανακοπή» δήλωσε ο δήμαρχος Βύρωνα για την 15χρονη μαθήτρια που κατάγονταν από το Θέρμο

Σε λύκειο του Βύρωνα φοιτούσε η 15χρονη μαθήτρια, η οποία πέθανε ξαφνικά τα ξημερώματα του Σαββάτου (06.05.2023) σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, όπου βρισκόταν για εκδρομή με το σχολείο της.

Η μαθήτρια φοιτούσε στην Α’ Λυκείου και -σύμφωνα με όσα λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρήγορης Κατωπόδης, υπέστη δύο φορές ανακοπή: “Η 15χρονη έπαθε ανακοπή την ώρα που διασκέδαζαν.

Την εκδρομή συνόδευε γιατρός, καθ’ όλη την διάρκεια της, που αρχικά της έκανε ανάνηψη και συνήλθε και σύμφωνα με αυτά που έχω πληροφορηθεί, στη συνέχεια έπαθε και νέα ανακοπή το κορίτσι και δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Εμείς σαν Δήμος θα ενεργήσουμε με τις υπηρεσίες μας, με ψυχολόγους που διαθέτουμε, να βοηθήσουμε τα παιδιά αυτές τις πρώτες μέρες που προφανώς είναι σοκαρισμένα μετά από αυτό που έγινε, αλλά και την οικογένεια”.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείο Τρικάλων, Κωνσταντίνος Γρηγορίου, περιέγραψε στο newsit.gr τις δραματικές ώρες, από τη στιγμή που διακομίσθηκε εκεί το κορίτσι.

“Στις 1:17 τα ξημερώματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προσήλθε το κορίτσι στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου μας. Ξεκινήσαμε άμεσα ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση. Το κορίτσι παρουσίασε κοιλιακή μαρμαρυγή, προχωρήσαμε σε απινίδωση και τοποθετήθηκε και ένας προσωρινός ενδοφλέβιος βηματοδότης.

Παρά όμως τις προσπάθειες που έγιναν για περίπου δύο ώρες δεν κατάφερε να επανέλθει”, ανέφερε στο newsit.gr ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

Η Νίκη Κεραμέως για την απώλεια της μαθήτριας στα Τρίκαλα πού είχε καταγωγή από το Θέρμο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ