ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔεν είναι επαρκή τα μέτρα λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου

Δεν είναι επαρκή τα μέτρα λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου

Δεν είναι επαρκή τα μέτρα λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από τους συναρμόδιους υπουργούς και αφορούσαν την στήριξη της αγοράς δεν είναι επαρκή αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σε συνθήκες ΄΄πολέμου΄΄ και μάλιστα με έναν εχθρό ΄΄αόρατο΄΄ απαιτούνται δραστικά μέτρα ΑΜΕΣΑ, επαρκή, τολμηρά και αποτελεσματικά.
Εν προκειμένου τα μέτρα που επιβάλλεται να λαμβάνονται ΠΡΕΠΕΙ απαραίτητα να είναι προς δυο κατευθύνσεις.
Προς την κατεύθυνση της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της αποτροπής διασποράς του κορωνοϊού αλλά σαφώς και προς την κατεύθυνση της στήριξης της κοινωνίας και της επούλωσης των πληγών και των παράπλευρων απωλειών που ήδη έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορωνοϊού.
Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από τους συναρμόδιους υπουργούς και αφορούσαν την στήριξη της αγοράς δεν είναι ΕΠΑΡΚΗ.
Απαιτείται εδώ και τώρα να εξειδικευτούν, να επεκταθούν, να ληφθούν επιπρόσθετα και να καλύψουν άμεσα και αποτελεσματικά όλους τους μικρούς εμπόρους, τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους.
Η ευθύνη του κράτους δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στις οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία και να αφήνει ουσιαστικά απ’ έξω το μεγάλο πρόβλημα που είναι τα χρέη προς τις τράπεζες(δάνεια, επιταγές, πιστωτικές κάρτες, κλπ.) ούτε να μην λαμβάνει ουσιαστικά υπόψιν την ανάγκη μας για την ίδια την φυσική επιβίωσή μας και τον βιοπορισμό μας.
Αναμένουμε και θα επανέλθουμε…

Νοσοκομείο Αγρινίου: Αναστολή και του απογευματινού επισκεπτηρίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr