ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΕπανεκλογή του Βασίλη Αϊβαλή στην προεδρία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Επανεκλογή του Βασίλη Αϊβαλή στην προεδρία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Επανεκλογή του Βασίλη Αϊβαλή στην προεδρία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αποχώρησε η ΔΚΜΕπανεξελέγη Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας ο Βασίλης Αϊβαλής.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του έγραψε:

«Θα ήθελα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους εκλεγμένους συναδέλφους τεσσάρων διαφορετικών παρατάξεων της αντιπροσωπείας που με ψήφισαν και με εξέλεξαν για να ηγηθώ, για άλλη μια φορά, ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου με το εμφατικό ποσοστό του 62% και 37 στους 60 αντιπροσώπους.
Παράλληλα δε με τις επιλογές μας ως Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας προσπαθήσαμε να διασφαλίσουμε την μέγιστη δυνατή αντιπροσώπευση του σώματος με την είσοδο όσο το δυνατόν περισσότερων παρατάξεων στην διοικούσα επιτροπή ενισχύοντας τον πλουραλισμό θέσεων και απόψεων της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας. Συνάδελφοι από την καρδιά μου σας ευχαριστώ!».

Να σημειωθεί ότι κατά τις αρχαιρεσίες αποχώρησε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών , καθώς δεν έγινε δεκτή η πρότασή της για αναλογικό προεδρείο. Ο Βασίλης Αϊβαλής της ΔΗΣΥΜ με 62% (37 στους 60 αντιπροσώπους),

αντιπρόεδρος η Ουρανία Πάλμου της ΕΑΚ (37 στους 60) και γραμματέας ο Ευάγγελος Καραχάλιος, επίσης της ΔΗΣΥΜ (36 στους 60).

tempo24.gr 

Σεισμική δόνηση αισθητή στη Ναύπακτο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr