ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΕπανέρχεται το Σωματείο στην κριτική για τη Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου

Επανέρχεται το Σωματείο στην κριτική για τη Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου

Επανέρχεται το Σωματείο στην κριτική για τη Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου

Επανέρχεται το Σωματείο στην κριτική για τη Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου – Καταγγέλλει την ανάκληση των αδειών με τις Γιορτές Εξόδου να βαφτίζονται έκτακτη ανάγκη

Η δημοτική αρχή ξεδιπλώνει την αλαζονική και επικίνδυνη νοοτροπίας της σε όλο της το μεγαλείο, βγάζοντας όλο το μένος της  απέναντι στους εργαζομένους, που αντί για συνεργάτες τους μεταχειρίζεται ως τα «κουπιά» μιας γαλέρας.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει το Σωματείο των Εργαζομένων του Δήμου Μεσολογγίου καταγγέλλοντας την ανάκληση των αδειών όλου προσωπικού.

Σύμφωνα με το Σωματείο η Δημοτική Αρχή «πρωτοτύπησε και  ανακάλεσε όλες τις άδειες, όλων των υπαλλήλων του Δήμου, λόγω «εκτάκτων» αναγκών για τον επόμενο μήνα. «Έκτακτες ανάγκες»  θεωρεί την τέλεση των εκδηλώσεων μνήμης των εξοδίτων.

Αυτό από μόνο του λέει κάτι για την νοοτροπία της δημοτικής αρχής, αφού αντιμετωπίζεται το κορυφαίο γεγονός του Δήμου… ως έκτακτη ανάγκη!

Μάλιστα γίνεται η πρώτη δημοτική αρχή που ανακαλεί με παράνομο και παράτυπο τρόπο, όλες  τις άδειες των εργαζομένων, αντιγράφοντας ως κακέκτυπο  την πολιτική Χατζηδάκη και ποντάροντας στον κοινωνικό αυτοματισμό για να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες της για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο με τα προβλήματα  που έχει η ίδια δημιουργήσει».

Ακόμη το Σωματείο προειδοποιεί ότι «οι όποιες προσπάθειες να καλυφθούν οι αδυναμίες και αστοχίες της δημοτικής αρχής πίσω από μια καλοστημένη επικοινωνιακή προπαγάνδα με στοχοποίηση των «κακών» εργαζομένων θα μείνει κενό γράμμα και θα βρει τους εργαζομένους σύσσωμους απέναντι της, γιατί κάποια θέματα είναι θέματα αρχής».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

«Σημαία» Αιτωλοακαρνανίας στο Βερολίνο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →