ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΕπαναλειτουργεί το ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας

Επαναλειτουργεί το ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας

Επαναλειτουργεί το ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας

Το Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμφιλοχίας ανακοινώνει με χαρά ότι το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων ανοίγει ξανά τις πόρτες του κι ετοιμάζεται να υποδεχθεί και πάλι τους ωφελούμενους μετά από σχεδόν δυο χρόνια απουσίας, προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον για τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Καθώς σταδιακά αίρονται οι περιορισμοί που είχε επιβάλει η πανδημία, ειδικά όσον αφορά τη λειτουργία δομών που φιλοξενούν ευπαθείς ομάδες, το ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, αφού έως τότε θα έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα (Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/ΓΠ.οικ. 51684/2021 – ΦΕΚ 3899/Β/21-8-2021), οι ωφελούμενοι του ΚΑΠΗ θα πρέπει να προσκομίσουν είτε πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού, ο οποίος έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 14 ημέρες πριν, είτε πιστοποιητικόνόσησης από COVID-19 το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Όσον αφορά το προσωπικό του ΚΑΠΗ, αυτό υπόκειται στα ίδια ακριβώς υγειονομικά πρωτόκολλα όπως και οι ωφελούμενοι. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ΚΑΠΗ θα τηρούνται με αυστηρότητα τα προβλεπόμενα μέτρα υγείας ενώ το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα προσαρμοσθεί αναλόγως.

Η Πρόεδρος ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α.

Ζωή Ντρούτση

Θέρμο: Παρουσίαση του βιβλίου «Απόκουρον τόπος της Αιτωλίας» του Ιωάννη Νεραντζή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr