ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΕπαναλειτουργεί ο «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα

Επαναλειτουργεί ο «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα

Επαναλειτουργεί ο «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα

Επαναλειτουργεί ο «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα φέτος και ο «Ο Θρύλος του ιππότη των Χριστουγέννων» είναι το φετινό θέμα του Χριστουγεννιάτικου πάρκου

Έπειτα από ένα χρόνο που έμεινε κλειστό λόγω της πανδημίας και του lockdown που ακολούθησε, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, ο «Μύλος των Ξωτικών», στα Τρίκαλα επαναλειτουργεί, συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση του πνεύματος των Χριστουγέννων αλλά και στην επιστροφή στην «κανονικότητα» με την τήρηση αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες με το αντίστοιχο πιστοποιητικό τους σε ισχύ και σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 17 ετών με test (self ή rapid 48 ωρών), ενώ για παιδιά έως 4 ετών δεν απαιτείται κάποιος έλεγχος. Όλες οι δραστηριότητες του πάρκου βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα έχει ληφθεί για όλο το προσωπικό (όλοι εμβολιασμένοι).

Για φέτος το θέμα του μύλου είναι «Ο Θρύλος του ιππότη των Χριστουγέννων» και είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον και στην οικολογική συνείδηση, μέσα από την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση. Ας σημειωθεί πως στα Τρίκαλα το ποσοστό του ολοκληρωμένου εμβολιασμού έφτασε στο 61%.

protothema.gr

Φωτογραφίες: Θανάσης Καλλιάρας / Eurokinissi

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr