ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαViral βίντεο με τον μαθητή στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου: Επισκευάζει θρανία στα κενά μεταξύ των μαθημάτων του

Viral βίντεο με τον μαθητή στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου: Επισκευάζει θρανία στα κενά μεταξύ των μαθημάτων του

Viral βίντεο με τον μαθητή στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου: Επισκευάζει θρανία στα κενά μεταξύ των μαθημάτων του

Viral κατάφερε να γίνει πολύ γρήγορα ένας μαθητής με την αξιέπαινη δράση του. Ο λόγος για τον Παύλο Κατσιούρα, μαθητή της Α Λυκείου στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου που όπως διαβάσαμε στο fractalart.gr στα κενά μεταξύ των μαθημάτων του, επισκευάζει τα θρανία του σχολείου του.

Δεν υπάρχουν λόγια για την υπέροχη κίνηση του μαθητή να συνεισφέρει με προσωπική εργασία στην αναβάθμιση της σχολικής του μονάδας

Ο μαθητής με την πράξη του αποδεικνύει εμπράκτως ότι νιώθει το σχολείο του ως δεύτερο σπίτι και θέλει να το βλέπει σε καλή κατάσταση.

Η αξιέπαινη κίνηση του μαθητή, ο οποίος επισκευάζει θρανία

Πρόκειται για μια αξιόλογη κίνηση που πραγματικά σπανίζει και μας κάνει υπερήφανους αποτυπώνοντας περίτρανα ότι η σωστή παιδεία και διαπαιδαγώγηση αποφέρει θεαματικά αποτελέσματα. Η πράξη του αποπνέει μόνο αισιοδοξία και χαρά για το μέλλον, ενώ η εικόνα του έρχεται σε πείσμα των άλλων με τα πολλαπλά περιστατικά βανδαλισμών σε σχολικά συγκροτήματα.

Ο Παύλος Κατσιούρας δείχνει πώς μπορούμε να επιδρούμε θετικά στην κοινωνία και να μην περιμένουμε έτοιμες λύσεις όταν βλέπουμε ότι αυτές αργούν. Ας αναλάβουμε δράση και ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μόνοι μας.

Πώς να μην νιώσουν υπερήφανοι οι καθηγητές αλλά και οι γονείς του βλέποντας κάτι τέτοιο!

i-diakopes.gr

Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές επηρεάζει – Πού αναμένεται να πέσει ο μεγαλύτερος όγκος νερού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ