ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕορταστική συνέχεια στις εκδηλώσεις του δήμου με τον τραγουδιστή Γιάννη Σαββιδάκη

Εορταστική συνέχεια στις εκδηλώσεις του δήμου με τον τραγουδιστή Γιάννη Σαββιδάκη

Αύριο Δευτέρα 22/12 στην Πλατεία Δημάδη θα τραγουδήσει ο Γιάννης Σαββιδάκης στο πλαίσιο των εορτών του δήμου

Εορταστική συνέχεια
στις εκδηλώσεις του δήμου με τον τραγουδιστή Γιάννη Σαββιδάκη

Με συνεχώς νέα μουσικά προγράμματα και νέες εκδηλώσεις συνεχίζει το εορταστικό του πρόγραμμα ο δήμος Αγρινίου. Τα μουσικά σύνολα παραδοσιακής μουσικής του δήμου με τις νότες τους κατέκλυσαν την Πλατεία Δημοκρατίας σήμερα.

 


Σήμερα Κυριακή το κέντρο του Αγρινίου πλημμύρισε από χαρά τραγούδια και κόσμο. Ο δήμος Αγρινίου εκμεταλλευόμενος κατά πρώτον το γεγονός ότι τα καταστήματα ήταν ανοιχτά και κατά δεύτερον συνεχίζοντας το εορταστικό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που έχει εγκαινιάσει εδώ και τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες παρουσίασε στην Πλατεία Δημοκρατίας την παιδική, την εφηβική ομάδα καθώς επίσης και την ομάδα των ενηλίκων του τμήματος της Παραδοσιακής Μουσικής του δήμου, με την συνοδεία του τμήματος κρουστών επίσης του δήμου, με σκοπό να χαρίσει εορτάστηκες μελωδίες στους πολίτες που απολάμβαναν το ηλιόλουστο πρωινό στο κέντρο της πόλης.
Το παιδικό και το εφηβικό τμήμα γεμάτο χαμόγελα παρουσίασε μουσικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, ενώ οι ενήλικες εντυπωσίασαν με τα κάλαντα και τα παινέματα που έψαλαν και τραγούδησαν από διάφορα σημεία της Ελλάδας.
Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Μαρία Παπαγεωργίου που παρευρέθηκε στην εκδήλωση υπενθύμισε ότι οι εκδηλώσεις του δήμου συνεχίζονται σε διάφορα σημεία της πόλης. Μίλησε για την ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην Πλατεία Δημοκρατίας, για την συνέχιση των εκδηλώσεων του δήμου στην Πλατεία Δημάδη, τις δράσεις που σχεδιάζει ο δήμος σε όλες τις πλατείες και τις γειτονιές του δήμου το επόμενο χρονικό διάστημα και γενικότερα για το εορταστικό πρόγραμμα που θα διαρκέσει σε καθημερινή βάση μέχρι και την λήξη του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου. Αύριο Δευτέρα ο δήμος Αγρινίου στην Πλατεία Δημάδη έχει προγραμματίσει να φέρει τον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Σαββιδάκη για να γιορτάσει και να δώσει διαφορετική νότα στο εορταστικό κλίμα του Αγρινίου.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr