ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΕορτασμοί Ναυμαχίας Ναυπάκτου: Εντυπωσιακό θέαμα με βεγγαλικά στο λιμάνι (video)

Εορτασμοί Ναυμαχίας Ναυπάκτου: Εντυπωσιακό θέαμα με βεγγαλικά στο λιμάνι (video)

Εορτασμοί Ναυμαχίας Ναυπάκτου: Εντυπωσιακό θέαμα με βεγγαλικά στο λιμάνι (video)

Μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Μπότσαρη οι επίσημοι κατευθύνθηκαν στο Λιμανι όπου μπορεί να μην έγινε η αναπαράσταση όμως ο ΔΗΜΟΣ Ναυπακτίας φρόντισε να δώσει γιορτινό χρώμα με τα βεγγαλικά να φωτίζουν του ουρανό της Ναυπακτου με φόντο το πλοίο του πολεμικού ναυτικού.

Νωρίτερα, με υψηλούς καλεσμένους πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 450 χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου τα διδάγματα και τις συνέπειες στη σύγχρονη εποχή

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Παιδείας και Καθηγητής Εξωτερικής Πολιτικής κ.Άγγελος Συρίγος, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών και Καθηγητή Δημοσίου Δικαίου – Συνταγματολόγος κ.Γιώργος Κατρούγκαλος και η Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κ.Δέσποινα Τσοβίλη-Χατζηβασιλείου. Τη συζήτηση συντονίσε ο γνωστός δημοσιογράφος κ.Γιάννης Παπαδόπουλος (Open Channel, RealFM, Realnews).

Το παρών έδωσαν επίσης ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος της Ι.Π.Μεσολογγίου Κ. Λύρος,οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος και Θ. Μωραΐτης.

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr