ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΕΟΠΥΥ Αγρινίου όπως Επιθεώρηση Εργασίας πριν από 20 χρόνια…

ΕΟΠΥΥ Αγρινίου όπως Επιθεώρηση Εργασίας πριν από 20 χρόνια…

ΕΟΠΥΥ Αγρινίου όπως Επιθεώρηση Εργασίας πριν από 20 χρόνια…

Οι εξελίξεις με τον ΕΟΠΥΥ Αγρινίου λένε ότι το όλο ζήτημα μάλλον περνάει από δεύτερες και τρίτες σκέψεις από το μυαλό των αρμοδίων. Ίσως κατάλαβαν ότι δεν αρκεί να επιχαίρουν κάποιοι νομίζοντας ότι θα πουλήσουν ρούχα ή καφέδες σε ανθρώπους με βαριές ασθένειες.

Οι δηλώσεις του πρώην διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Παπαδόπουλου που φιλοξενεί η Σ είναι άλλωστε χαρακτηριστικές.

Οι πιο παλιοί και έμπειροι θυμούνται ότι πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια είχε επιχειρηθεί τότε να μεταφερθεί σύσσωμη η επιθεώρηση εργασίας στο Μεσολόγγι!

Φυσικά, επρόκειτο για κάτι που ήταν τελείως αστείο λόγω του αριθμού των επιχειρήσεων και τον εργαζομένων, όμως για κάποιο διάστημα, περίπου ενός μήνα, ίσχυσε μέχρι να… ανακληθεί!

Το ενδιαφέρον είναι ότι τότε ήταν στα πράγματα ο Χ. Βερελής και είχε γίνει αποδέκτης εγγράφων και διαμαρτυριών και από τον τότε δήμαρχο Αγρινίου κ. Σώκο ενώ είχαν μαζευτεί υπογραφές που έφτασαν μέχρι τον υπουργό στην Αθήνα.

Μπροστά, δε, στην κινητοποίηση ήταν και οι έμποροι και επιχειρήσεις του Αγρινίου, πιθανότατα επειδή θιγόταν άμεσα αλλά ίσως και γιατί τότε ήταν πιο κινητικοί σε τοπικά ζητήματα.

Για να δούμε τώρα πως θα καταλήξει το όλο ζήτημα κι αν θα έχει την τύχη της φαεινής ιδέας με την τότε επιθεώρηση εργασίας.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Γ. Αποστολάκης: Ο Κασόλας υπονομεύει τα έργα λόγω των επερχόμενων εκλογών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ