ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΗ ΕΟΕΔ Μεσολογγίου κάλυψε τους «11ους Ποδηλατικούς Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας»

Η ΕΟΕΔ Μεσολογγίου κάλυψε τους «11ους Ποδηλατικούς Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας»

Η ΕΟΕΔ Μεσολογγίου κάλυψε τους «11ους Ποδηλατικούς Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας»

Η ΕΟΕΔ Μεσολογγίου  και αυτή τη φορά κάλυψε άλλο ένα αθλητικό γεγονός τους «11ους Ποδηλατικούς Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας»

Σε μία προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής και περιβαλλοντικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας, σε υψόμετρο 1.050 μέτρα, μέσα σε δάσος από έλατα και καστανιές, ποτάμια και καταρράκτες υλοποιείθηκαν για 11η συνεχόμενη χρονιά οι open «Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας».


ΗΜη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Πράσινο + Μπλε» διοργάνωσε και φέτος τους ποδηλατικούς αγώνες open mtb 40 & 26km, και open Road bike 35km Ορεινής Ναυπακτίας στην Άνω Χώρα το διήμερο 21-22 Αυγούστου 2021.

Αυτή την μεγάλη διοργάνωση για μία ακόμη χρονιά κλήθηκε η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Μεσολογγίου να καλύψει υγειονομικά με κλιμάκιο 12 Διασωστών που βρέθηκαν μέσα σε δύσβατα μονοπάτια και στα πιο επικίνδυνα σημεία των διαδρομών για την ασφάλεια των αθλητών.

Πάνω από 150 ποδηλάτες συμμετείχανε εφαρμόζοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων.

«Σε ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός η Ε.Ο.Ε.Δ ήταν παρών για να προσφέρει τις υπηρεσίες της,η εμπειρία των μελών της στις μεγάλες διοργανώσεις κάνει αθλητές και επισκέπτες να νιώθουν ασφαλείς και τους διοργανωτές να βλέπουν τους αγώνες να στέφθοντε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.Ήταν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και εμείς ήμασταν οι καλύτεροι διαφημιστές της Ιερής Πόλης μας. Ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία τους!», δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ. Μεσολογγίου, Διονύσης Τσιρόγλου.

Οι επιδόσεις μελών του Συλλόγου Δρομέων Μεσολογγίου στο «Ioannina Lakerun»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ