ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕΟΔΥ: Στην Πάλαιρο την Παρασκευή οι Κ.Ομ.Υ για Rapid test – Άκυρη η δειγματοληψία την ημέρα εκείνη στον Αγ.Κωνσταντίνο

ΕΟΔΥ: Στην Πάλαιρο την Παρασκευή οι Κ.Ομ.Υ για Rapid test – Άκυρη η δειγματοληψία την ημέρα εκείνη στον Αγ.Κωνσταντίνο

ΕΟΔΥ: Στην Πάλαιρο την Παρασκευή οι Κ.Ομ.Υ για Rapid test – Άκυρη η δειγματοληψία την ημέρα εκείνη στον Αγ.Κωνσταντίνο

Στα πλαίσια των δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με το Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας οι Κ.Ομ.Υ Αγρινίου θα διενεργήσουν Rapid test Covid-19 την Παρασκευή 5/11/2021 στην Πάλαιρο,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου «Σπύρος Αχείμαστος», από 9.30 έως 13.30.

Την ημέρα εκείνη δεν θα διεξαχθεί η δειγματοληψία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγ.Κων/νου Δ.Αγρινίου,ενώ θα γίνει κανονικά στο χώρο της Παλαιάς Λαχαναγοράς στην πόλη του Αγρινίου, από  8.30 έως 13.30.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας ΑΥΣΤΗΡΑ τα προτεινόμενα μέτρα προστασίας (μάσκα, διατήρηση αποστάσεων ασφαλείας) και να προσκομίζουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον ΑΜΚΑ τους, διευκολύνοντας το έργο των Κ.Ομ.Υ (Κινητών Ομάδων Υγείας).

Σημειώνεται πως η προσέλευση των ανήλικων μαθητών θα γίνεται με συνοδεία γονέα. Σε περίπτωση που αυτοί συνοδεύονται από άλλον ενήλικα, οφείλουν να προσκομίζουν έγγραφη συγκατάθεση του γονέα με Υπεύθυνη Δήλωση από το gov.gr ή με Υπεύθυνη Δήλωση του ν.105, επικυρωμένη από το ΚΕΠ.

Covid-19: Ρεκόρ στην Αιτωλοακαρνανία με 115 κρούσματα – 5.449 σε όλη την χώρα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr