ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑιτωλοακαρνανία – ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test σήμερα Πέμπτη

Αιτωλοακαρνανία – ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test σήμερα Πέμπτη

Αιτωλοακαρνανία – ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test σήμερα Πέμπτη

Η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid test) προς το ευρύ κοινό, εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς στο Αγρίνιο.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην παλαιά Λαχαναγορά (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), στο νοσοκομείο Αγρινίου (κατά τις ώρες 8:30 με 12:00) και στην πλατεία Παναγόπουλου (κατά τις ώρες 12:30 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στον δειγματοληπτικό έλεγχο οφείλουν να τηρούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και να προσκομίζουν υποχρεωτικά τον αριθμό ΑΜΚΑ τους. Σημειώνεται ότι η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται με συνοδεία γονέα. Σε περίπτωση που οι γονείς αδυνατούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους και αυτά προσέρχονται με τη συνοδεία άλλου ενήλικα, οφείλουν να προσκομίζουν έγγραφη συγκατάθεση του γονέα με υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr ή επικυρωμένη από το ΚΕΠ.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Ε.Ο. Αντιρρίου -Ιωαννίνων: Τροχαίο στον Κουβαρά λόγω ομίχλης (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ