ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΈντυπο από τα παλιά για τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου!

Έντυπο από τα παλιά για τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου!

Έντυπο από τα παλιά για τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου!

Έντυπο από τα παλιά για τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου!

Ένα έντυπο που φέρνει στο νου τα δύσκολα χρόνια που πέρασε το εμπόριο στην Ελλάδα (Μικρασιατική Καταστροφή, πόλεμοι, Εμφύλιος Κυπριακό κλπ) κυκλοφόρησε στα μαγαζιά του Αγρινίου σήμερα, ίσως και εν μέσω τριημέρου.

Πρόκειται για την “Εμπορία” που φαίνεται στην φωτογραφία να έχει μια αύρα από τις μέρες που προηγήθηκαν, με την επέτειο του Έπους του ’40.

Όσοι το είδαν από το πρωί εντυπωσιάστηκαν με την αισθητική από τον προηγούμενο αιώνα και την αγωνιστική διάθεση που σου μεταδίδει ότι στην εποχή των δικτύων και της ηλεκτρονικής εξέλιξης υπάρχουν και σύλλογοι που θυμούνται τις μπροσούρες, τις εφημερίδες τοίχου και τα κλαδικά έντυπα.

Όσοι είχαν διαπιστώσει μια επιστροφή στη παλιά καλή ρητορική του Ε.Σ.Α. στις τελευταίες ανακοινώσεις και μια λεκτική κι εκφραστική συνάφεια με τις ανακοινώσεις που έβγαιναν κάποια χρόνια πριν, τώρα βλέπουν κι αυτό το μίνι περιοδικό όντες σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα ανάλογα βήματα.

Το “θέλουν να μας κλείσουν” είναι μόνο η αρχή. Σύντομα όλα τα φλέγοντα θέματα θα θίγονται, πρέπει άπαντες να είναι έτοιμοι για δυνατές επιθέσεις στην πλουτοκρατία, το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, ανάλογα και με την περίσταση ασφαλώς.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Έντυπο από τα παλιά για τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου!

Η περίπτωση όσων λένε όχι και στο “ΟΧΙ”!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ