ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕντοπίστηκαν 6 σοροί του πληρώματος του Antonov που συνετρίβη στην Καβάλα – Δεν βρέθηκε επικίνυδυνη ουσία

Εντοπίστηκαν 6 σοροί του πληρώματος του Antonov που συνετρίβη στην Καβάλα – Δεν βρέθηκε επικίνυδυνη ουσία

Εντοπίστηκαν 6 σοροί του πληρώματος του Antonov που συνετρίβη στην Καβάλα – Δεν βρέθηκε επικίνυδυνη ουσία

Έξι σοροί του πληρώματος του αεροσκάφους Antonov, που συνετρίβη στην Καβάλα το βράδυ του Σαββάτου, έχουν εντοπιστεί, από τις συνολικά οκτώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία από τις έξι σορούς ήταν απανθρακωμένη και οι άλλες διαμελισμένες.

Νωρίτερα, σήμερα, εκπρόσωπος της ουκρανικής αεροπορικής εταιρείας “Meridian Cargo” δήλωσε ότι είναι νεκρά και τα οχτώ μέλη του πληρώματος, ουκρανικής καταγωγής. “Φυσικά δεν επιβίωσαν της συντριβής,” δήλωσε ο ίδιος εκπρόσωπος τηλεφωνικά στο Reuters, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερες λεπτομέρειες για την αεροπορική τραγωδία.

“Δεν βρέθηκε επικίνδυνη ουσία”

Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα είπε ο Στέλιος Μακρίδης, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αντιφιλίππων, τα νέα είναι ευχάριστα από τις μετρήσεις στην ατμόσφαιρα, καθώς δεν εντοπίστηκε επικίνδυνη ουσία από τις αναθυμιάσεις της μεγάλης φωτιάς που προκλήθηκε από τις απανωτές εκρήξεις τη στιγμή της συντριβής. «Η ειδική ομάδα που ήρθε έκανε όλες τις μετρήσεις και δεν βρέθηκε ευτυχώς κάτι ραδιενεργό ή επικίνδυνο. Είναι όλα στα όρια τους. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτή τη στιγμή, επειδή υπάρχουν πολλά διασκορπισμένα βλήματα στο σημείο, επιχειρούν να ανοίξουν διάδρομο ώστε να μπορούν οι διασώστες να προσεγγίσουν τις σορούς των άτυχων μελών του πληρώματος», ανέφερε.

newsit.gr

Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που περνούσαν κόκκινα φανάρια με γυναίκες στα πίσω καθίσματα (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ