ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΕνθουσίασε ο Ιερός Λόχος στο Μέγαρο Μουσικής! (εικόνες + video)

Ενθουσίασε ο Ιερός Λόχος στο Μέγαρο Μουσικής! (εικόνες + video)

Ενθουσίασε ο Ιερός Λόχος στο Μέγαρο Μουσικής! (εικόνες + video)

Το καλοκαίρι ο σπουδαίος συνθέτης προσκάλεσε την φιλαρμονική Διονύσιος Σολωμός Μεσολογγίου να πάρει μέρος, παιανίζοντας στην μεγάλη του συναυλία αφιερωμένη για την Σμύρνη στο Ηρώδειο. Η παρουσία της φιλαρμονικής Διονύσιος Σολωμός, με την στολή του Ιερού Λόχου, είχε ενθουσιάσει τους 5 χιλιάδες θεατές.

Χθές το βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο Μέγαρο Μουσικής ο Σταμάτης Σπανουδάκης παρουσίασε το σπουδαίο του έργο για την Σμύρνη και για άλλη μια φορά προσκάλεσε την φιλαρμονική του Μεσολογγίου, Διονύσιος Σολωμός να πάρει μέρος παιανίζοντας.

Η εμφάνιση της φιλαρμονικής καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και μάλιστα όταν ο αρχιμουσικός της, Μάκης Κουτσαγγέλης μίλησε για τον Ιερό Λόχο αλλά και για το Μεσολόγγι, το κοινό σηκώθηκε όρθιο και δεν σταματούσε να χειροκροτεί, επευφημώντας το Μεσολόγγι και την φιλαρμονική.

Στην συναυλία παρέστησαν από την περιοχή Μεσολογγίου, ο Δήμαρχος της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος με την Αντιδήμαρχο κα Περσεφώνη Μελαχρή, ο Αντ/ρης κ. Θανάσης Μαυρομάτης, η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσολογγίου και υποψήφια δήμαρχος, Όλγα Δασκαλή, ο Θανάσης Λύρος, εκπρόσωποι του συλλόγου Ιστορικός Σύλλογος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου πολλοί Μεσολογγίτες που ανέβηκαν στην Αθήνα και φυσικά Αιτωλοακαρνάνες μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών.

Ενθουσίασε ο Ιερός Λόχος στο Μέγαρο Μουσικής! (εικόνες + video) Ενθουσίασε ο Ιερός Λόχος στο Μέγαρο Μουσικής! (εικόνες + video)

onairnews.gr

Στα Αρχαία Θέατρα Στράτου και Πλευρώνας ο Ν. Φαρμάκης – Νέα εργολαβία για το ΕΟΔ Αιτωλοακαρνανίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ