Εντεταλμένη Πολιτισμού στην Κωνσταντινούπολη η Αγρινιώτισσα Χρυσούλα Τασολάμπρου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στην Κωνσταντινούπολη παραβρέθηκε για άλλη μία φορά η Χρυσούλα Τασολάμπρου με την ιδιότητα της Εντεταλμένης Πολιτισμού Ελληνικών και Διεθνών Πολιτιστικών Σωματείων. Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου η κ. Τασολάμπρου ήταν επίτιμη καλεσμένη σε εκδήλωση στο Ελληνικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης, εκδήλωση που διοργανώθηκε από κοινού με την Ιερά Μητρόπολη Δέρκων υπό την αιγίδα του Οικονομικού Πατριαρχείου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε χαιρετισμό του Γενικού Προξένου της Ελλάδος, χαιρετισμό του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, σύντομη παρουσίαση του Δρ. Αντωνίου Χατζοπούλου με θέμα “Συμπόρευση Οθωμανικής και Ελληνικής Μουσικής”, συναυλία της Χορωδίας “ΔΑΦΝΕΣ” και κατακλείδα του προγράμματος από την Α. Θ. Παναγιότητα Οικ. Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, καθώς και κοπή Αγιοβασιλόπιτας.
Η κ. Τασολάμπρου πραγματοποίησε επίσης επίσκεψη στο ιστορικό Ζωγράφειον Λύκειον, ένα από τα λίγα εναπομείναντα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Κωνσταντινούπολη όπου και είχε εκτενή συζήτηση με τον  διευθυντή κ. Γιάννη Δεμιρτζόγλου και ξενάγηση στους χώρους. Τέλος επισκέφτηκε το Οικονομικό Πατριαρχείο και τον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.